0 votes
by (886k points)

wat te doen tegen misselijkheid Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

 Als je gezond bent, kan braken over het algemeen geen kwaad en de klachten duren meestal één tot vier dagen. Als je alleen last hebt van overgeven, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over uitdroging. Als je daarentegen ook last hebt van diarree of koorts en je hebt weinig dorst, dan wordt de kans op uitdroging groter. Vooral ouderen kunnen snel uitgedroogd raken, met name bij gebruik van plastabletten.

Wees ook extra alert als je kindje jonger is dan twee jaar en last heeft van overgeven en diarree. Neem bij twijfel altijd even contact op met je huisarts.

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Je kunt je enorm ellendig voelen als je misselijk bent. Alleen de gedachte aan voedsel kan al te veel zijn en tot overgeven leiden. Wat kan misselijkheid en overgeven veroorzaken? En wanneer moet je naar de dokter? Wij leggen het je uit.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Dec 10, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Nov 27, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 13, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 12, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
...