0 votes
by (886k points)
welke radiopresentator is in november 2019 geïnstalleerd als burgemeester van vijfheerenlanden Welkom op de Q&A-website. Vandaag bieden we je een oplossing voor een nieuwe puzzel met ons, en hier is de oplossing exclusief op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het oplossen en beantwoorden van moeilijke spellen.

Sjors Fröhlich (Enkhuizen, 20 juni 1967) is een Nederlands burgemeester en voormalig radio- en televisiemaker. Sinds 14 november 2019 is hij burgemeester van Vijfheerenlanden. Hij is geen lid van een politieke partij. Fröhlich was van 1982 tot 2013 radio- en televisiepresentator bij de NCRV. Van 2013 tot 2019 was hij hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Basil Anthony Zempilas, een Australische televisie- en radiopresentator, sportcommentator en politicus, werd in november 2019 geïnstalleerd als burgemeester van vijf landen. Zempilas was met succes kandidaat voor het ambt in Perth, Australië en werd verkozen tot burgemeester in alle vijf de landen. Zijn platform richtte zich op de behoefte aan betere infrastructuur en verbeterde dienstverlening voor burgers. Zempilas was een uitgesproken criticus van de manier waarop de vorige regering met de economie omging en beloofde verandering teweeg te brengen als hij werd gekozen. Hij werd geprezen voor zijn werk om de kwaliteit van leven van burgers in alle vijf de landen te verbeteren.
0 votes
by (886k points)
Fröhlich doorliep de havo op de christelijke scholengemeenschap de Oude Hoven in Gorinchem en studeerde vervolgens aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Die laatste opleiding rondde hij niet af.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
...