0 votes
by (886k points)
welke radiopresentator is in november 2019 geïnstalleerd als burgemeester van vijfheerenlanden

Welkom op de Q&A-website. Vandaag bieden we je een oplossing voor een nieuwe puzzel met ons, en hier is de oplossing exclusief op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het oplossen en beantwoorden van moeilijke spellen.

Sjors Fröhlich (Enkhuizen, 20 juni 1967) is een Nederlands burgemeester en voormalig radio- en televisiemaker. Sinds 14 november 2019 is hij burgemeester van Vijfheerenlanden. Hij is geen lid van een politieke partij. Fröhlich was van 1982 tot 2013 radio- en televisiepresentator bij de NCRV. Van 2013 tot 2019 was hij hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Sjors Fröhlich: ‘Ik heb niet de indruk dat er een college zit dat denkt: we rammen even door met die onervaren burgemeester. Vijfheerenlanden is een fusiegemeente en er is voor een brede coalitie van vijf partijen gekozen. Ik heb gemerkt dat dat heel goed is. In het college en in de raad wordt collegiaal gewerkt. Men is fair en denkt aan het belang van de gemeente. Groen- Links stemt niet tegen een collegevoorstel omdat het van het college is. Vorige week zei het raadslid van GroenLinks: dit voorstel van het college steunen wij omdat het een goed voorstel is. De raad van Vijfheerenlanden heeft lef. Je kiest niet voor mij als je geen lef hebt.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
...