0 votes
by (886k points)
edited by

welke radiopresentator is in november 2019 geïnstalleerd als burgemeester van vijfheerenlanden Welkom op de Q&A-website. Vandaag bieden we je een oplossing voor een nieuwe puzzel met ons, en hier is de oplossing exclusief op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het oplossen en beantwoorden van moeilijke spellen.

Fröhlich volgt Jan Pieter Lokker op, die sinds 1 januari waarnemend burgemeester was. Dinsdag nam Fröhlich live op de radio afscheid van BNR. Op zijn laatste dag verving hij Jörgen Raymann eenmalig in het programma Ask Me Anything. „Dankjewel dat ik je showtje een uurtje mocht stelen”, sprak Fröhlich, die tien jaar geleden voor het laatst zelf op de radio te horen was, aan het einde van de uitzending. Hij beloofde de luisteraars dat zijn burgemeesterschap geen definitief vertrek is bij de radio. Eerder zei hij al na te denken over het maken van een burgemeesterspodcast.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Op donderdag 14 november 2019 is voormalig DJ en hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio Sjors Fröhlich geïnstalleerd als burgemeester van Vijfheerenlanden.

De nieuwe burgemeester typeerde zijn installatie als “een ongelooflijk mooi en belangrijk moment, dat in mijn geheugen gegrift zal blijven.”

Over zijn burgemeesterschap merkte Fröhlich op dat hij vooral ook toegankelijk wil zijn. “Een toegankelijke burgemeester wil ik zijn, een redelijke bestuurder. Die ook af en toe twijfelt en zijn gevoel laat spreken. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”. Zei oud-minister Jan de Koning. Die woorden heb ik in mijn oren geknoopt.”

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
...