0 votes
by (886k points)

brief om aan emc ,Geachte heer/mevrouw,

Ik schrijf u deze brief om mijn bezorgdheid te uiten over de recente gebeurtenissen op het Erasmus MC. Ik ben een oud-student van het Erasmus MC en ik ben geschokt door de schietpartijen die plaatsvonden op 28 september 2023.

Ik vind het onbegrijpelijk dat een student van het Erasmus MC in staat was om een wapen te bemachtigen en dit te gebruiken om mensen te doden. Ik ben ook bezorgd over de manier waarop het Erasmus MC deze gebeurtenis heeft aangepakt.

Ik begrijp dat het Erasmus MC een moeilijke situatie heeft moeten afhandelen, maar ik vind dat de universiteit te weinig heeft gedaan om de veiligheid van haar studenten en medewerkers te garanderen. Het is onacceptabel dat een student die een gevaar vormt voor zichzelf en anderen nog steeds toegang heeft tot het Erasmus MC.

Ik roep het Erasmus MC op om de volgende maatregelen te nemen om de veiligheid op de campus te verbeteren:

  • Versterk de beveiliging op de campus. Dit kan door meer beveiligingspersoneel in te huren en door het gebruik van cameratoezicht te verhogen.
  • Implementeer een betere screening van studenten en medewerkers. Dit kan door het gebruik van achtergrondonderzoeken en door het uitvoeren van psychische tests.
  • Bied meer ondersteuning aan studenten en medewerkers die te maken hebben met psychische problemen. Dit kan door het aanbieden van counseling en door het creĆ«ren van een veilige omgeving waar mensen over hun problemen kunnen praten.

Ik hoop dat het Erasmus MC deze maatregelen zal nemen om te voorkomen dat er in de toekomst nog meer slachtoffers vallen.

Met vriendelijke groet, [Uw naam] [Uw adres] [Uw telefoonnummer] [Uw e-mailadres]

Deze brief is slechts een voorbeeld. U kunt de brief aanpassen aan uw eigen mening en zorgen. U kunt bijvoorbeeld meer details geven over de gebeurtenissen op het Erasmus MC of over de maatregelen die u wilt dat het Erasmus MC neemt.


brief om aan emc  ,Het lijkt erop dat je een brief wilt schrijven gericht aan EMC. EMC kan voor verschillende dingen staan, zoals een bedrijf, een medisch centrum, of iets anders. Hieronder volgt een algemeen voorbeeld van hoe je een formele brief zou kunnen schrijven, en deze kan je aanpassen aan je specifieke behoeften en context.

---

[Je Naam]  

[Je Adres]  

[Je E-mail]  

[Je Telefoonnummer]  

[De Datum]

[Naam Ontvanger of EMC-afdeling]  

[Adres EMC]  

[Stad, Postcode]

Onderwerp: [Kort omschrijving van de reden voor de brief]

Geachte heer/mevrouw [Achternaam van de Ontvanger, indien bekend],

Ik hoop dat deze brief u in goede gezondheid bereikt. Mijn naam is [Je Volledige Naam], en ik schrijf u met betrekking tot [korte omschrijving van het onderwerp van je brief, bijvoorbeeld een verzoek, een vraag, een klacht, etc.].

[Hier kun je je verzoek, vraag, of andere reden voor het schrijven van de brief in meer detail uitleggen. Probeer duidelijk en beknopt te zijn, en zorg dat je alle noodzakelijke informatie vermeldt.]

[Als je een verzoek doet of op een antwoord wacht, kun je dat hier specificeren:]  

Ik kijk uit naar uw spoedige reactie en sta open voor eventuele vragen of verduidelijkingen. U kunt me bereiken via e-mail op [Je E-mail] of telefonisch op [Je Telefoonnummer].

Ik wil u bij voorbaat danken voor uw tijd en aandacht en hoop op een positieve afloop.

Hoogachtend,

[Je Handtekening, als de brief wordt geprint]

[Je Naam]

---

Dit is een basisvoorbeeld, dus voel je vrij om de brief aan te passen aan je specifieke situatie, stijl en informatie. Als EMC in jouw geval voor een specifieke entiteit staat en je hulp nodig hebt met specifieke details, laat me dan weten hoe ik je verder kan helpen!

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Sep 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 24, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
...