0 votes
by (886k points)

rond deze stad spelen de verhalen van robin hood zich af  ,Welkom op onze gespecialiseerde website! Hier duiken we diep in raadsels en beantwoorden we vragen die je altijd al wilde weten. Onze missie is om het onbekende bekend te maken. Ontdek samen met ons de antwoorden!  rond deze stad spelen de verhalen van robin hood zich af


het antwoord:
 

Nottingham


 

Dank je wel voor je bezoek. Mocht je ooit weer voor een raadsel staan of een brandende vraag hebben, denk dan aan ons. We staan altijd klaar om je te helpen. Blijf nieuwsgierig en tot snel!

1 Answer

0 votes
by (886k points)
De verhalen van Robin Hood spelen zich voornamelijk af in en rondom de stad Nottingham en het aangrenzende Sherwood Forest, in Engeland. Robin Hood is een legendarische figuur uit de Engelse folklore, vaak afgebeeld als een moedige outlaw die stal van de rijken om aan de armen te geven. Hoewel de historische nauwkeurigheid van de verhalen over Robin Hood betwist wordt, heeft de legende een blijvende invloed gehad en is deze door de eeuwen heen in tal van boeken, toneelstukken, films en tv-series verschenen. Nottingham en Sherwood Forest zijn nog steeds populaire toeristische bestemmingen, mede vanwege de associatie met de Robin Hood-legende.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
...