0 votes
by (886k points)

julia roberts oscar  ,Julia Roberts won een Academy Award (Oscar) voor Beste Actrice voor haar rol in de film "Erin Brockovich", die uitkwam in 2000. Ze won de Oscar tijdens de 73e Academy Awards die werden gehouden in 2001. Deze rol wordt vaak beschouwd als een van de hoogtepunten in haar carrière en leverde haar de prestigieuze filmprijs op.

  julia roberts oscar


het antwoord:
 

Julia Roberts won een Academy Award (Oscar) voor Beste Actrice voor haar rol in de film "Erin Brockovich" uit 2000. Haar prestatie als Erin Brockovich, een vastberaden juridisch assistente die een milieuschandaal aan het licht brengt, leverde haar de felbegeerde Oscar op. Dit was haar eerste en tot nu toe enige Oscar-overwinning.


 

Julia Roberts won een Academy Award (Oscar) voor Beste Actrice voor haar rol in de film "Erin Brockovich" uit 2000. Ze ontving de Oscar voor haar indrukwekkende vertolking van het titelpersonage Erin Brockovich, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een juridisch assistente die betrokken raakte bij een rechtszaak tegen een energiebedrijf. De film leverde Roberts haar eerste Oscar op en wordt vaak beschouwd als een van de meest memorabele momenten in haar carrière.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
asked Sep 2, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Sep 23, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...