0 votes
by (886k points)

"How to Make an Upside Down Apple Pie"

Het recept voor een omgekeerde appeltaart is een van de meest geliefde recepten onder Amerikaanse huisvrouwen. Het is een eenvoudig recept dat elke keer weer lekker is. Deze appeltaart is gemakkelijk te maken en is een perfecte toetjes voor elke gelegenheid.

 

 Begin met het maken van de deeg.

 Voeg meel, zout en suiker toe aan een mengkom en meng goed. Snij de boter in kleine blokjes en voeg deze toe aan het meelmengsel. Meng alles met je vingers tot er kleine kruimels ontstaan. Voeg een eetlepel koud water toe en kneed het deeg tot het soepel is. Rol het deeg dan uit tot een cirkel en leg het in een ingevette pie-vorm. Dek de bodem en randen van het deeg af met bakpapier en leg er vervolgens wat gewicht op, zodat het deeg niet gaat rijzen. Bak het deeg vervolgens blind op 200 graden Celsius gedurende 10 minuten. Haal het bakpapier en het gewicht vervolgens voorzichtig van het deeg en laat het deeg nog 5 minuten in de oven staan. Haal dan de pie uit de oven en laat het afkoelen.

 Verwarm de oven voor.

  Zet de oven aan op 190 °C. Doe de bodem van de taartvorm in de oven om deze voor te verwarmen. Dit zorgt ervoor dat de taartstraks niet gaat vastplakken aan de bodem.

 Snijd de appels.

Start by peeling and slicing the apples. You can use a mandoline to get nice, even slices. If you don't have a mandoline, you can use a sharp knife to slice the apples thinly. Next,Place the bottom crust in your pie dish. Add the sliced apples to the crust, starting at the outside edge and working your way in. Make sure to stagger the slices so that they overlap slightly. Once you have all of the apples in the crust, pour the sugar-and-spice mixture over the top. Now it's time to add the top crust. Roll out the dough on a lightly floured surface. Place it over the top of the pie, and trim the excess dough from the edges. Crimp the edges of the crust, and cut a few vents in the top to allow steam to escape. Place the pie dish on a baking sheet, and bake the pie for 45 minutes to 1 hour, or until the crust is golden brown and the juices are bubbling. Let the pie cool for at least 30 minutes before serving.

 Doe de appels in het deeg.

 en vouw het deeg over de bovenkant van de appeltaart. snijd eventuele overtollige deeg van de randen af. Bestrijk het deeg met een beetje melk of water en strooi er wat suiker overheen. Bak de taart gedurende 30-40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. controleer de taart gedurende de baktijd en bedek eventueel de randen met folie als ze te snel bruinen. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt.

  Bak de pie.

Bak de appeltaart met de bodem bovenaan in de oven voor ongeveer 45 minuten op 200 graden Celsius. Zorg ervoor dat je de taart niet te lang laat bakken, want dan zal de bodem aanbranden. Serveer de warme taart met een bol vanille-ijs of slagroom.

In deeg: 1 theelepel zwaveldioxide 65 gram bloem 65 gram boter 2 eetlepels koud water Fijn bakpapier in een taartvorm leggen en deeg kneden. Het deeg in de vorm prikken en de vorm in de koelkast leggen. Appelmoes: 6 grote appels 2 eetlepels suiker 1 eetlepel citroensap Appels schillen, in kleine stukjes snijden en in een kom doen. Suiker, citroensap en kaneel toevoegen en alles goed mengen. De appelmoes in de taartvorm doen. Deeg er overheen leggen en de randen goed afsnijden. Taart in de oven: Taart op een rooster in de oven leggen en bakken op 200 graden Celsius. De taart ongeveer 45 minuten in de oven lat

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Het recept voor een omgekeerde appeltaart is een van de meest geliefde recepten onder Amerikaanse huisvrouwen. Het is een eenvoudig recept dat elke keer weer lekker is. Deze appeltaart is gemakkelijk te maken en is een perfecte toetjes voor elke gelegenheid.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Sep 9, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Feb 17 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
...