0 votes
by (886k points)

Dun als een omgekeerde steen  ,Dit is weer een interessant cryptogram. De aanwijzing "Dun als een omgekeerde steen" suggereert een woord van 3 letters dat te maken heeft met iets dat dun is en op een of andere manier gerelateerd is aan een "omgekeerde steen".

Het antwoord op dit cryptogram is "Nes", wat een omkering is van het woord "sen" dat in sommige talen "dun" betekent.

  Dun als een omgekeerde steen


het antwoord:
 

Dit lijkt weer op een cryptogram. De zin "Dun als een omgekeerde steen" verwijst naar een woord van 3 letters dat betrekking heeft op iets dat dun is.
Het antwoord op dit cryptogram zou "Nes" kunnen zijn. Als je het woord "steen" omdraait, krijg je "neets," en als je de laatste drie letters neemt, krijg je "nes," wat een dunne landstrook is.
Echter, "Nes" is niet echt een Nederlands woord dat gebruikt wordt om een dunne landstrook te beschrijven. In het Nederlands zou je eerder spreken van een "engte" of "landengte". Dus misschien is er een betere oplossing voor dit cryptogram.


 

Dit is weer een interessant cryptogram. De zin "Dun als een omgekeerde steen" verwijst naar een woord van 3 letters dat iets met 'dun' en 'omgekeerde steen' te maken heeft.

Het antwoord op dit cryptogram is "Nes". Als je het woord "steen" omdraait en de letters herschikt, krijg je "nes". Bovendien is "nes" een kort woord, wat overeenkomt met het concept 'dun' in termen van lengte.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Jan 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Mar 16 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...