0 votes
by (886k points)

 

"De wondere wereld van Rataplan en Jolly Jumper!"

In het boek "De wondere wereld van Rataplan en Jolly Jumper" worden de twee protagonisten, Rataplan en Jolly Jumper, beschreven. Rataplan is een klein, donker konijntje dat erg verlegen is. Op een dag maakt hij kennis met Jolly Jumper, een grote witte konijn. Jolly Jumper is erg aardig en vriendelijk, en Rataplan voelt zich meteen op zijn gemak bij hem. Samen beleven ze allerlei spannende avonturen. Het boek "De wondere wereld van Rataplan en Jolly Jumper" is geschreven door Margaret Wise Brown en geïllustreerd door Dorothy Grider. Het boek is bedoeld voor kinderen vanaf vier jaar.

De Daltons>

1. Rataplan en Jolly Jumper zijn twee kleine konijnen die in het bos wonen.

1. Rataplan en Jolly Jumper zijn twee kleine konijnen die in het bos wonen. Rataplan is een bruin konijn met een witte voet en oor. Jolly Jumper is een witte konijn met een zwarte voet.

2. Rataplan is heel erg nieuwsgierig en vindt alles leuk om te onderzoeken. Jolly Jumper is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.

2. Rataplan is heel erg nieuwsgierig en vindt alles leuk om te onderzoeken. Jolly Jumper is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Het is heel erg leuk om met hen beiden samen te zijn en er is altijd iets te lachen!

3. Rataplan en Jolly Jumper gaan vaak op avontuur in het bos.

Rataplan en Jolly Jumper gaan vaak op avontuur in de bossen.Ze vinden het geweldig om te klimmen en klauteren tussen de bomen en struiken.Het lijkt wel alsof er geen einde komt aan hun avonturen.Soms komen ze rare en gevaarlijke dieren tegen, maar Rataplan en Jolly Jumper zijn niet bang.Ze weten dat ze altijd met elkaar kunnen rekenen en dat maakt hen sterk.

4. Rataplan en Jolly Jumper hebben heel wat avonturen beleefd samen, soms zijn ze erg spannend!

Rataplan en Jolly Jumper zijn twee vrienden die heel wat avonturen hebben beleefd samen. Soms zijn ze erg spannend. Een keer gingen ze naar een tropisch eiland, waar ze in een grot een schat aan vonden. Jolly Jumper moest toen heel hard werken om de schat naar boven te krijgen, maar uiteindelijk lukte het hem. Rataplan vond het erg spannend, maar het eiland was erg mooi. Een andere keer gingen ze naar het diepe bos, waar ze een grote bruine beer tegenkwamen. De beer was erg aardig en hij help hun om een weg terug te vinden naar huis. Soms hebben ze ook minder spannende avonturen, maar deze zijn altijd erg leuk. Zoals het keer toen ze naar de markt gingen en Jolly Jumper een lekkerappel kocht.

5. Rataplan en Jolly Jumper zijn twee heel goede vrienden die alles samen delen.

"5. Rataplan en Jolly Jumper zijn twee heel goede vrienden die alles samen delen."

Rataplan en Jolly Jumper zijn twee geliefde paarden die vele jaren in een circus hebben gewerkt. Ze zijn nu beide in een rusthuis voor oude paarden, waar ze gelukkig zijn en genieten van hun pensioen. Rataplan en Jolly Jumper zijn een echt voorbeeld van vriendschap en liefde, en ik ben heel dankbaar dat ik hen heb leren kennen.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

De Daltons >

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...