0 votes
by (886k points)

Welke stripfiguur wordt vergezeld door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper?

De Belgische stripfiguur Largo zit op zijn slee met hond Rataplan en paard Jolly Jumper. Largo is de hoofdpersoon van een stripreeks over een klein paardje dat grote avonturen beleeft. De serie is bedacht door Jef Nys. Largo is een klein, wijs en dapper paardje dat voor niets en niemand bang is. Hij maakt regelmatig gebruik van zijn vleugels om uit te vliegen naar verre oorden. Rataplan is een hond die Largo altijd trouw is. Jolly Jumper is een groot, sterk paard dat Largo helpt bij het vervoer van zijn slee.

1. Welke stripfiguur wordt vergezeld door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper?

1. De stripfiguur die vergezeld wordt door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper is niemand minder dan Lucky Luke. Lucky Luke is een stripfiguur die is bedacht door Morris in 1946. De stripfiguur is in vele landen bekend en geliefd.

2. De hoofdpersoon in de strip is Ramba.

De hoofdpersoon in de strip is Ramba, een avontuurlijke en stoere meid die altijd klaarstaat om haar vrienden te helpen. Ramba is vergezeld door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper, die beiden net zo avontuurlijk en stoer zijn als zij. Ramba en haar vrienden gaan vaak op spannende adventures en zorgen ervoor dat er nooit een saai moment is.

3. Ramba is een beschermende en moedige vriendin van de mensen en dieren in haar woonplaats.

Ramba wordt vergezeld door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper. Ramba is een beschermende en moedige vriendin van de mensen en dieren in haar woonplaats. Zij redt haar vrienden altijd van de kwade krachten die hen bedreigen en staat altijd klaar om hen te helpen.

4. Ramba heeft altijd haar hond Rataplan en paard Jolly Jumper bij zich.

Ramba is een Italiaanse stripfiguur die altijd haar hond Rataplan en paard Jolly Jumper bij zich heeft. Ramba is een heel avontuurlijke meid en ze raakt vaak verzeild in allerlei spannende situaties. Haar hond Rataplan is een echte held en hij is er altijd om Ramba te helpen. Ook Jolly Jumper, Ramba's paard, is een echte trouwe vriend. Samen beleven ze allerlei avonturen.

5. Ramba, Rataplan en Jolly Jumper zijn een onoverwinnelijk team.

Ramba is een beroemde stripfiguur die vergezeld wordt door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper. Dit onoverwinnelijke team maakt allerlei avonturen mee en staat altijd klaar om elkaar te helpen. Elk personage heeft zijn eigen unieke eigenschappen die goed aansluiten bij de andere twee. Dit maakt hen tot een heel sterk team dat niet snel opgeeft.

De populaire stripfiguur Asterix wordt vergezeld door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Welke stripfiguur wordt vergezeld door de hond Rataplan en het paard Jolly Jumper?

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
...