0 votes
by (882k points)

welke stad is het begin of eindpunt van veel nijlcruises Welkom op onze website, vandaag zullen we een vraag beantwoorden waar velen naar op zoek zijn, u vindt het antwoord hier op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het beantwoorden van vragen, de vraag is: welke stad is het begin of eindpunt van veel nijlcruises

het antwoord

Luxe rondreis Egypte met gids, nijlcruise & vliegtuig, een 8-daagse ... (84). Start- en eindpunt in Cairo ... Van Athene, de stad van de Goden, naar Cyprus…

Caïro is de hoofdstad van Egypte en het startpunt voor vele Nijlcruises. Caïro is vol geschiedenis, cultuur en een levendige sfeer. Van het bezoeken van historische bezienswaardigheden zoals de Grote Piramides van Gizeh tot het verkennen van moderne attracties zoals Islamitisch Caïro, er is voor elk wat wils in deze bruisende stad. Luxor en Aswan zijn vanuit Caïro te bereiken met binnenlandse vluchten, maar sommige maatschappijen bieden Nijlcruises aan die in Caïro beginnen en naar Luxor of Aswan varen. Deze cruises bieden een onvergetelijke reis langs de rivier de Nijl met stops bij Edfu, Kom Ombo en meer onderweg. Er is een verscheidenheid aan cruisepakketten beschikbaar, variërend van luxe tot budgetvriendelijke ervaringen. Dus maak je klaar om Egypte te verkennen op een magische reis door de tijd tijdens een Nijlcruise vanuit Caïro!

Als je een andere vraag wilt beantwoorden of een opmerking wilt maken, laat dan hieronder een reactie achter

4 Answers

0 votes
by (882k points)
 
Best answer

Luxor .......؟

0 votes
by (882k points)

welke stad is het begin of eindpunt van veel nijlcruises

0 votes
by (882k points)

En waar het veel wetten, karakteristieken en veel belangrijke termen en concepten bevat, en de belangrijkste van deze termen is afstand, druk, verplaatsing, enz., en er zijn veel praktische theorieën en veel fysieke basisregels die door velen zijn ontwikkeld. natuurkundigen, en een van de beroemdste natuurkundigen is de Newtoniaanse wetenschap waarin de dimensietheorie tussen het beginpunt en het eindpunt werd verduidelijkt.

hee welke stad is het begin of eindpunt van veel nijlcruises?
Er zijn veel basiseenheden die worden gebruikt bij het oplossen van fysische vergelijkingen en andere, en ze worden de eenheden van het internationale systeem genoemd, en aangezien de afstandseenheid wordt gebruikt, alleen de meter per seconde.
0 votes
by (882k points)
Neem de omschrijving 1 op 1 over, precies zoals deze in de puzzel staat.

  Mod Welke stad is het begin- of eindpunt van veel Nijlcruises?

  Gokje: Cairo?

  Steno ontrafeld

  Admin??

  Nee Cairo

  Luxor klopt ???? (Anoniem)

  Luxor

  Even puzzel bekeken, bekende lettters: L..OR
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...