0 votes
by (886k points)

wie richtte in 1998 zijn eigen akademie voor musicaltheater op Welkom bij ons, ik wil je niet verlengen, en begin hierover te praten, wat me zeer enthousiast maakt, en ik verzamel mijn informatie en mijn schrijfervaringen erin, en ik hoop erin te slagen het te schrijven met nauwkeurige informatie die je praten over, en nu staan ​​we op het punt om het antwoord te publiceren.

Antwoordlengte
FRANK-SANDERS13 letters

Definitie:

  • wie richtte in 1998 zijn eigen akademie voor musicaltheater op?

Was het nuttig voor je, vergeet dit dan niet te delen op sociale netwerksites en onder vrienden die hierin geïnteresseerd zijn :)

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

FRANK-SANDERS 13 letters

0 votes
by (886k points)

wie richtte in 1998 zijn eigen akademie voor musicaltheater op

0 votes
by (886k points)
PWAcademy, opgericht door actrice Emma Peploe-Williams in Buckinghamshire, is een vooraanstaande instelling voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren en beheersen van de kunst van muziektheater. Onze onderwijsfaculteit bestaat uit professionals die studenten het hoogste niveau van instructie bieden. Door het familiebedrijf kwam Edward Albee al vroeg in aanraking met theater en ontwikkelde hij een diepe liefde voor kunst. Hij maakte kennis met muziek en theater door zijn vader Charles Mangel, en op dat moment begon hij boeken en songteksten voor musicals te schrijven tijdens try-outs onder hoge druk. Jazztapdans ontstond rond deze tijd ook als een muzikale vorm, waardoor dansers hun eigen speciale stappen konden creëren en uitvoeren.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
0 votes
2 answers
...