0 votes
by (886k points)

deel 6 van deze horrorreeks verschijnt eerder dan verwacht Ik ben erg blij om weer terug te keren, in de reeks van het beantwoorden van vragen en vragen met betrekking tot puzzels en algemene vragen, hier vindt u het antwoord dat u zoekt, en u vindt er geen antwoord op, om de vraag nu te beantwoorden:

Slasher-sequel Scream 6 komt iets eerder naar de bioscopen dan verwacht. De franchise begon in 1996 met het klassieker eerste deel van Wes Craven, dat geschreven werd door scenarist Kevin Williamson. Inmiddels zijn we dus alweer aanbeland bij het vijfde vervolg.

In de eerste Scream maakten we kennis met franchise-trekkers Sidney Prescott (Neve Campbell), Gale Weathers (Courteney Cox) en Dewey Riley (David Arquette), die keer op keer werden geconfronteerd met Ghostface, een seriemoordenaar die tieners afslachtte in het Californische Woodsboro.
 

Door de jaren heen namen verschillende personages de gedaante van Ghostface aan. Na Scream 4 bleef het, met uitzondering van de MTV-serie Scream: The TV Series, stil rond de franchise, maar vorig jaar liet 'legacy-sequel' Scream duidelijk blijken dat er nog steeds leven zit in de franchise.

Niet lang meer
Op 3 februari dit jaar werd dan ook het groene licht gegeven voor deel 6. De opnames zijn inmiddels afgerond, dus we kunnen ons nu langzaam gaan opmaken voor de promotie en release van de film.

Via het Paramount en het Twitter-account van Scream is nu bekend geworden dat de releasedatum van Scream 6 naar voren is geschoven van 31 maart 2023 naar 10 maart 2023. Fans van de reeks hoeven dus drie weken minder lang te wachten op de terugkeer van Ghostface!

Als je een andere vraag of algemene vraag hebt, voeg deze dan toe

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Nov 19, 2022 by admin (886k points)
0 votes
3 answers
0 votes
3 answers
...