0 votes
by (886k points)

in de clip van welk u2 nummer speelt computerspelpersonage lara croft een gastrol 

Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

 Lara Croft (Wimbledon, 14 februari 1967) is de fictieve staat archeologe die centraal in de computerspelserie Tomb Raider.

 

opleiding

Leeswaarschuwing: de tekst bevat details over de inhoud van het einde van het verhaal.

Het personage uit het spel Lara Croft, Hertogin van Saint Bridget, is een excentrieke en rijke aristocraat uit het Zuidwest-Londense district Wimbledon. Ze is de dochter van Lord Henshingly Richard Croft en lady Amelia Croft en kreeg een elitaire opvoeding. Van haar derde tot haar elfde kreeg ze privé onderwijs en daarna bezocht ze de Wimbledon High School for Girls tot haar zestiende.

Vervolgens ging ze twee jaar naar de Schotse privéschool Gordonstoun, die vooral bekend is die leden van de Britse koninklijke familie, waaronder prins Charles, er les kregen. Tot slot bracht ze drie jaar door op een Zwitserse 'finishing school': een school die meisjes voorbereidt op een leven in hogere kringen.

Er werd van Lara verwacht dat ze zou trouwen met Graaf van Farringdon, maar die plannen zijn door haar bijzondere carrièrekeuze op de lange baan geschoven. Farringdon heeft de hoop echter nog niet begonnen.

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

in de clip van welk u2 nummer speelt computerspelpersonage lara croft een gastrol 

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Nov 20, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 20, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 3, 2023 by admin (886k points)
...