0 votes
by (886k points)
Disclaimer: Dit is mijn lijstje van favoriete films, films waar ik met veel plezier naar gekeken heb en die ik zeker nog meerdere keren ga kijken. Ook heb ik natuurlijk nog niet alle films van dit jaar kunnen zien. Als de lijst afwijkt van jouw favorieten, dan is dat prima. Want dat zijn jouw favorieten. Dit de mijne 18. TOMB RAIDER Een van mijn favoriete actrices die een van mijn favoriete characters uit een game speelt? Sold.

17. ANT-MAN AND THE WASP Marvel Studios lijkt niet te stoppen en zelfs met meerdere films per jaar (3 in 2018), nog steeds in staat een prima product te leveren. Hoewel Ant-Man and The Wasp geen pareltje is, red de manier waarop Paul Rudd Scott Lang speelt veel en heeft hij (net als in het eerste deel) een goede chemie met de andere acteurs. Ant-Man zou zeggen dat The Wasp (Evangeline Lilly) zijn sidekick is, maar het is gelukkig in vele scenes duidelijk andersom. En hoe ook deze film weer naadloos aansluit aan de rest van de MCU films is genieten geblazen.

16. FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD Allereerst moet ik zeggen dat J.K. Rowling een briljant boekenschrijver is, en ik vanaf de eerste Harry Potter fan ben, maar een script schrijven is toch wel andere koek. Begrijp me niet verkeerd, ik heb genoten van The Crimes of Grindelwald, maar dit kwam meer omdat ik altijd een liefde zal hebben voor de wereld die Rowling gecreëerd heeft, dan de plot van dit tweede deel in de Fantastic Beasts serie. Als bedenker van het verhaal kan ze zelf bepalen hoe bepaalde personages zijn geworden zoals ze zijn, maar het kan ook fans van het eerste uur aardig in de war brengen na het zien van deze film. Dat gezegd hebbende, kan ik niet wachten op het derde deel (en verdere uitleg) in 2020.

15. EIGHT GRADE Amerikaanse comedian Bo Burnham besloot na een aantal succesvolle shows, waarin hij zijn creatieve talenten kwijt kon, een film te schrijven en deze ook zelf te regisseren. Elsie Fisher speelt de rol van Kayla Day, een tiener die worstelt met de alledaagse problemen op een middelbare school. Van erbij willen horen en welke rol social media hierbij speelt, tot alle ongemakkelijkheid die komt kijken bij de puberteit en de wereld om je heen. De film zit vol scenes die soms pijnlijk herkenbaar zijn uit de tijd dat je zelf nog op school zat, maar Burnham weet ook hier zo nu en dan de humor niet uit het oog te verliezen.

14. A STAR IS BORN Bradley Cooper heeft zich al meerdere malen bewezen als acteur (The Hangover, American Sniper, zelfs een rol als wasbeer in Guardians of the Galaxy), dus een uitstapje als regisseur leek een logische stap in zijn carrière. In A Star Is Born speelt hij een aan lager wal geraakte countryzanger, die tijdens een avond zuipen in de kroeg de talentvolle Ally (Lady Gaga) ontdekt en verliefd op haar wordt. Wat volgt laat zich raden, maar wat meer indruk maakt is dat Cooper ook nog eens zelf zingt en dat Gaga een geweldige acteerprestatie levert als Ally. De soundtrack geschreven voor deze film is subliem en het duet tussen de twee hoofdrollen gaat sowieso de Oscar pakken voor beste song volgend jaar, mark my words.

13. BUMBLEBEE Ondanks dat ik als kind groot fan was van de Transformers tekenfilmserie, konden de films van Michael Bay mij nooit echt bekoren. Teveel slow-motion shots, explosies, actie scenes die totaal niet te volgen waren en je niet wist waar je kijken moest... Bumblebee brengt het allemaal terug naar de basis: een simpel verhaal, dat bij vlagen doet denken aan Spielberg’s E.T. Het speelt zich zelfs af in de jaren ‘80 en voelt als een nieuwe start voor de Transformers franchise. Het doet de vorige films vergeten en dat beloofd wat voor de toekomst.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

in de clip van welk youtube nummer speelt computerspel personage lara croft een gastrol

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Nov 20, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 20, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...