0 votes
by (886k points)

wat kun je doen als je je verveelt Hallo en welkom op onze eerste site bij het beantwoorden van de vragen die in je hoofd spelen en die individuen zoeken op internet, we zullen elke vraag beantwoorden die in je opkomt, onze vraag voor vandaag is: wat kun je doen als je je verveelt

Het antwoord op de vraag is "

Soms zijn er van die dagen dat je echt even niet weet wat te doen. Vraag jij je af wat je kunt doen als je je verveelt? Cosmo to the rescue! Dit zijn de 10 beste tips tegen verveling.

Als je een vraag of vraag hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en we zullen je meteen antwoorden

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Natuurlijk zijn er momenten waarop je álles wat je wilde kijken op Netflix inmiddels hebt gezien. En je Instagram-tijdlijn is ook al tien keer ververst. Maar er is zóveel meer om jezelf mee bezig te houden. Het geheim tegen verveling? Vraag jezelf af welke dingen je normaal gesproken zou willen (of moeten) doen, maar nooit de tijd voor hebt of maakt. Kijk ter inspiratie eens naar onderstaand lijstje. Met deze activiteiten hoef jij je niet meer te vervelen en maak je jezelf – in de meeste gevallen – nuttig. En: ze zijn ook nog eens leuk.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 30, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Jan 1, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 18, 2022 by admin (886k points)
...