0 votes
by (886k points)

welke appels voor appeltaart Hallo en welkom op onze eerste site bij het beantwoorden van de vragen die in je hoofd spelen en die individuen zoeken op internet, we zullen elke vraag beantwoorden die in je opkomt, onze vraag voor vandaag is: welke appels voor appeltaart 

Het antwoord op de vraag is "

In feite kun je van elke soort appel wel appeltaart bakken, maar sommige soorten lenen zich er wat beter voor. Goudrenetten, Jonagold, Braeburn en Lombarts zijn bij uitstek appels voor appeltaart.

Zij laten namelijk niet al te veel vocht los tijdens het bakken en behouden hun stevigheid en smaak. Het resultaat is een lekkere, stevige appeltaart met minder vochtig deeg. Je kunt natuurlijk ook appelsoorten combineren.

Vergeet trouwens het besprenkelen met citroensap niet, om verkleuring te voorkomen.

Als je een vraag of vraag hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en we zullen je meteen antwoorden

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Een zoetzure appel met zacht vruchtvlees en veel sap: een echte moesappel.Gebruik deze appel daarom bij uitstek voor het maken van appelmoes. Mocht je een zacht appelmengsel in je appeltaart willen, dan is de Goudreinet daar ook geschikt voor. Strooi wat custard over de taart bodem, dit zuigt het overtollige sap op tijdens het bakken. 

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Feb 17 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 31, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
...