0 votes
by (886k points)

wat te doen op zondag Welkom op onze bescheiden website op deze mooie dag, om uw vragen te beantwoorden die u zoekt in de beroemde zoekmachines, waar we vandaag om vroegen is (wat te doen op zondag)

Het antwoord op deze vraag luidt:

1. Ga overdag naar de bioscoop. Ja, het is heel relaxed om lekker een zondagmiddag in een bioscoopzaal te zitten met in je rechterhand een bak popcorn en in je linkerkant een beker cola. Nét iets anders dan Netflixen, maar wel heel relaxed.

2. Bak lekkere snacks voor de rest van de week. Een lazy sunday is het perfecte moment om heerlijke koekjes, cakes of bananenbrood te bakken voor de rest van de week. Op zondag heb je het plezier van het bakken en de rest van de week ben je jezelf eeuwig dankbaar op snack-gebied.

Leuke dingen om te doen met je vriendinnen >

3. Geef jezelf een home spa. Je hebt nodig: een lekker maskertje, een voetenbadje en andere dingen waardoor jij helemaal zen wordt. Wat te doen op zondag? Leg jezelf helemaal in de watten en die maandag lijkt opeens ook niet meer zo verschrikkelijk. Wat mij betreft is dit een van de meest relaxte dingen om te doen op zondag.

4. Ga naar een fijne koffietent met een boek, tijdschrift of je laptop. Als je thuis blijft doe je vaak niet de dingen die je écht wil doen, zoals even lekker lezen. Zoek een knusse koffietent en neem lekker tijd voor jezelf en je boek of tijdschrift.

5. Maak een lange wandeling. Niets fijners dan lekker je hoofd leegmaken tijdens een lange wandeling. Het is ontspannend, je wordt er blij van en daarna is het nóg lekkerder om gewoon weer op je bank te ploffen en een serie aan te zetten.

6. Schaf Cosmo's online astrologie-cursus aan. Lees jij graag je horoscoop? Dan ga je dit geweldig vinden! We hebben namelijk een astrologie-cursus gemaakt die je heel gemakkelijk vanuit huis kunt volgen. In de cursus leer je dat astrologie veel meer is dan alleen je sterrenbeeld. Je maakt kennis met onder andere je maanteken, je Venusteken, je ascendant en leert wat deze allemaal over je zeggen.

1 Answer

0 votes
by (886k points)

Wat te doen op zondag? Op zaterdag vermaak je je meestal prima met drankjes doen in de stad en uitgaan, maar wat kun je de dag erna doen? Zondag is altijd een beetje luie dag en voordat je het weet heb je de hele dag in je pyjama op de bank liggen Netflixen. Niets mis mee, maar soms is leuker om de deur uit te gaan. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt met de leukste dingen om te doen op zondag.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 23, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 30, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 30, 2022 by admin (886k points)
...