0 votes
by (886k points)

wie stond 48 jaar lang tot aan zijn dood in 1972 aan het hoofd van de fbi , Welkom bij "answering riddles", waar intelligentie en entertainment samenkomen. Wij bieden u leuke en diverse intellectuele uitdagingen. wie stond 48 jaar lang tot aan zijn dood in 1972 aan het hoofd van de fbi


het antwoord:
 

J. Edgar Hoover was de directeur van de FBI gedurende 48 jaar, van 1924 tot aan zijn dood in 1972. Hij was een controversieel figuur, die de FBI moderniseerde en professionaliseerde, maar ook illegale afluisterpraktijken en intimidatie van politieke tegenstanders gebruikte.


 

We hopen dat je genoten hebt van je reis, bedankt voor je bezoek en kijken ernaar uit om je te ontmoeten in nieuwe uitdagingen vol plezier en creativiteit.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Edgar Hoover (1895-1972) was maar liefst zevenendertig jaar lang directeur van de Federal Bureau of Investigation (FBI), de opsporingsdienst die de Amerikanen moet beschermen tegen verborgen vijanden binnen de landsgrenzen. Hoover is daarmee de langstzittende directeur van de FBI aller tijden. 

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Feb 4 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Mar 16 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...