0 votes
by (886k points)

deze artiest was vroeger de leadzanger van the police , De artiest die vroeger de leadzanger was van The Police is Sting. Sting, wiens echte naam Gordon Sumner is, was de frontman van The Police, een iconieke Britse rockband die in de late jaren 1970 en de vroege jaren 1980 grote successen boekte. Naast zijn werk met The Police, heeft Sting ook een succesvolle solocarrière gehad en staat hij bekend om hits zoals "Fields of Gold" en "Every Breath You Take." Hij is een bekende singer-songwriter en muzikant in de wereld van rock en popmuziek.

 deze artiest was vroeger de leadzanger van the police


het antwoord:
 

De artiest die vroeger de leadzanger was van The Police is Sting. Sting, wiens echte naam Gordon Sumner is, was de voornaamste zanger en bassist van de Britse rockband The Police. De band was beroemd in de late jaren 70 en de vroege jaren 80 en had hits als "Roxanne," "Every Breath You Take," en "Message in a Bottle." Sting heeft na zijn tijd bij The Police ook een succesvolle solocarrière gehad en is bekend om zijn kenmerkende stemgeluid en zijn bijdragen aan zowel rock- als popmuziek.


 

Sting was de leadzanger van The Police.

Dit antwoord is korter omdat het de essentie van de inhoud focust. Het gebruikt ook de kernwoorden "Sting", "leadzanger" en "The Police".

Een andere mogelijkheid is:

Leadzanger van The Police: Sting.

Dit antwoord is nog korter en focust nog meer op de essentie van de inhoud. Het gebruikt ook een kernwoord, namelijk "leadzanger".

Welke versie je kiest, hangt af van de context waarin je het antwoord wilt gebruiken. Als je een kort en beknopt antwoord wilt, is de eerste versie een goede keuze. Als je een beetje meer context wilt geven, is de tweede versie een goede keuze.

Ik hoop dat dit helpt!

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 22, 2023 by admin (886k points)
0 votes
4 answers
0 votes
2 answers
...