0 votes
by (886k points)

deze artiest was vroeger de leadzanger van the police ,De artiest die vroeger de leadzanger van The Police was, is Sting. Sting, artiestennaam van Gordon Matthew Thomas Sumner, was de leadzanger en bassist van The Police van 1977 tot 1986. De band scoorde in die periode een aantal grote hits, waaronder "Message in a Bottle", "Every Breath You Take" en "Don't Stand So Close to Me".

Na het uiteengaan van The Police ging Sting solo en scoorde hij nog meer hits, waaronder "Englishman in New York", "Fragile" en "Shape of My Heart". Hij is een van de meest succesvolle muzikanten ter wereld en heeft meer dan 100 miljoen albums verkocht.

Dus het antwoord op je vraag is: Sting.

deze artiest was vroeger de leadzanger van the police ,De artiest die vroeger de leadzanger was van The Police is Sting. Zijn echte naam is Gordon Sumner. Sting was de frontman van de iconische Britse rockband The Police, die in de late jaren '70 en de jaren '80 wereldberoemd werd met hits als "Roxanne," "Every Breath You Take," "Message in a Bottle," en vele anderen. Sting heeft ook een succesvolle solocarrière gehad na zijn tijd bij The Police, waarin hij hits scoorde en bekendheid verwierf als zanger, songwriter en muzikant.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Oct 22, 2023 by admin (886k points)
0 votes
4 answers
0 votes
2 answers
...