0 votes
by (886k points)

overhemden met knoopjes aan beide punten,Overhemden met knoopjes aan beide punten worden button-down overhemden genoemd. Ze hebben een knoop aan de uiteinden van de kraag die aan de body van het overhemd vastzit. Dit helpt om de kraag op zijn plaats te houden en te voorkomen dat deze omhoog krult. Button-down overhemden zijn een populaire keuze voor zowel casual als formele gelegenheden.

overhemden met knoopjes aan beide punten ,Het lijkt erop dat je op zoek bent naar overhemden met knoopjes aan beide punten van de kraag. Dit type kraag wordt vaak een "button-down kraag" genoemd. Button-down overhemden hebben knoopjes aan de punten van de kraag, waarmee je de kraag kunt vastzetten. Deze stijl is populair en wordt vaak gedragen voor een casual en nette look.

Je kunt button-down overhemden vinden in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waaronder katoen, linnen, flanel en meer. Ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, van informele bijeenkomsten tot meer formele gelegenheden, afhankelijk van de stof en het ontwerp van het overhemd.

Je kunt button-down overhemden vinden in kledingwinkels, warenhuizen en online retailers. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een overhemd dat goed past bij je lichaamsvorm en persoonlijke stijl.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Nov 5, 2023 by admin (886k points)
...