0 votes
by (886k points)

van oorsprong was deze boot een uitgeholde boomstamBooten zijn van oorsprong uitgeholde boomstammen.

Dit antwoord is korter en focust op de essentiële informatie. Het gebruikt de kernwoorden "booten", "oorsprong" en "uitgeholde boomstammen".

Als je meer informatie wilt toevoegen, kun je het volgende toevoegen:

Booten zijn van oorsprong uitgeholde boomstammen. Ze werden al in de prehistorie gemaakt en waren populair in veel delen van de wereld.

Dit antwoord is nog steeds kort, maar het geeft meer informatie over de geschiedenis van boten. Het gebruikt de kernwoorden "prehistorie", "populair" en "delen van de wereld".

Welke versie je kiest, hangt af van wat je wilt communiceren. Als je een kort en bondig antwoord wilt, kun je de eerste versie kiezen. Als je meer informatie wilt toevoegen, kun je de tweede versie kiezen. van oorsprong was deze boot een uitgeholde boomstam


het antwoord:
 

Korjaal


 

De boot waarvan je zegt dat deze oorspronkelijk een uitgeholde boomstam was, wordt vaak aangeduid als een "kano." Kanovaart is een oude vorm van watertransport en kanovaren is door de geschiedenis heen in verschillende culturen en regio's over de hele wereld beoefend. Kanovaart is geëvolueerd van eenvoudige uitgeholde boomstammen tot de meer complexe en diverse vaartuigen die we vandaag de dag kennen, zoals kajaks en kano's met verschillende materialen en ontwerpen.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
...