0 votes
by (886k points)

tijdens welke week mag je geen kledingstuk kopen Welkom bij u, onze geliefde bezoekers en volgers, we gaan met u door om de beste oplossingen en model- en correcte antwoorden op uw vragen te bieden, en vandaag behandelen we een zeer belangrijke vraag waarbij we graag met u communiceren en ons volgen, en de vraag van vandaag in dit artikel wordt genoemd onder de vragen die in de zoekmachines worden genoemd, die we u zullen voorzien van het juiste antwoord op het oplossen van deze vraag: "tijdens welke week mag je geen kledingstuk kopen"

Jij wilt een jaar geen kleding kopen. Wat een geweldig voornemen! En een voornemen is één ding, maar je wilt jouw no buy-year natuurlijk wel volhouden. En dat is geen gemakkelijke opgave. Zelf heb ik ook een jaar geen kleding, schoenen of tassen gekocht, van november 2019 tot oktober 2020. Ik weet dus waar ik over praat en ook wat de valkuilen zijn waardoor je toch aan het shoppen kunt slaan.

1 Answer

0 votes
by (886k points)

Of je jouw koopstop nu doet voor het milieu, om op te ruimen in je kledingkast of om je financiën op orde te krijgen en je portemonnee te sparen. En of je nu van plan bent een maand, drie maanden, een half jaar of een jaar te stoppen met shoppen: met deze tips vergroot je de kans om jouw kledingkoopstop vol te houden aanzienlijk.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 31, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 31, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 31, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Mar 23 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 6, 2023 by admin (886k points)
...