0 votes
by (886k points)

hij speelde in raging bull  ,De acteur die de hoofdrol speelde in "Raging Bull" is Robert De Niro. De film, uitgebracht in 1980, is geregisseerd door Martin Scorsese en is een biografisch drama over het leven van de middengewicht bokser Jake LaMotta, bijgenaamd "The Raging Bull." Robert De Niro’s vertolking van Jake LaMotta wordt beschouwd als een van zijn meest memorabele rollen, en hij won de Academy Award voor Beste Acteur voor zijn prestatie in deze film. De film zelf is ook beschouwd als een van de grootste films aller tijden en heeft diverse prijzen en nominaties ontvangen.

  hij speelde in raging bull


het antwoord:
 

De Niro


 

Dat klopt, SpongeBob SquarePants speelde in Raging Bull. Hij speelde de rol van Jake LaMotta, een bokser die zijn carrière en zijn huwelijk verwoest door zijn woede en geweld. De film werd uitgebracht in 1980 en werd een groot succes. SpongeBob SquarePants won voor zijn rol een Oscar voor beste mannelijke hoofdrol.

Natuurlijk is dit een grap. SpongeBob SquarePants is een fictief personage en heeft niet in een echte film gespeeld. De acteur die Jake LaMotta in Raging Bull speelde, was Robert De Niro.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 1, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 10, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 9, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...