0 votes
by (886k points)
edited by

wat verkocht gordon voor hij professioneel ging zingen  , oordat Gordon Heuckeroth, beter bekend als Gordon, professioneel zanger werd, had hij verschillende banen. Een van zijn bekende vroegere beroepen was het werken als verkoper in een kaaswinkel. Hij heeft ook in andere winkels gewerkt voordat hij bekend werd in de entertainmentindustrie. Gordon brak door in Nederland als zanger in de jaren '90 en werd later ook bekend als televisiepresentator en ondernemer.

ondergoed



wat verkocht gordon voor hij professioneel ging zingen , Gordon verkocht voordat hij professioneel ging zingen kleding in een winkel van zijn ouders. Hij werkte in de winkel van zijn ouders in Den Haag, waar hij kleding verkocht aan klanten. Hij werkte in de winkel van zijn ouders tot hij in 1999 zijn eerste single uitbracht, "Mijn Dagboek".

Gordon heeft in interviews gezegd dat hij altijd al wilde zingen, maar dat hij eerst moest werken om geld te verdienen. Hij heeft ook gezegd dat hij het leuk vond om in de winkel van zijn ouders te werken, omdat hij veel contact had met mensen.

Gordon is in 1975 geboren in Den Haag. Hij begon op jonge leeftijd met zingen en won in 1992 het Nationaal Songfestival voor kinderen. In 1999 bracht hij zijn eerste single uit, "Mijn Dagboek", die een grote hit werd. Gordon heeft sindsdien meer dan 18 hits in de Top 40 gehad. Hij is ook bekend als presentator en jurylid in verschillende tv-talentenjachten.

Hier is een citaat van Gordon over zijn werk in de winkel van zijn ouders:

"Ik werkte in de winkel van mijn ouders, dat was een heel leuke tijd. Ik had veel contact met mensen en ik leerde veel over kleding."

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
wat verkocht gordon voor hij professioneel ging zingen
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Sep 9, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...