0 votes
by (886k points)

hoe heet de auteur van the godfather  ,Welkom op onze website, die gespecialiseerd is in het beantwoorden van verschillende raadsels en vragen. Hier streven we ernaar om innovatieve oplossingen en accurate informatie te bieden die aan al uw vragen voldoet. Als je een puzzel hebt die je wilt oplossen, of een vraag die je moet beantwoorden, dan ben je hier aan het juiste adres!  hoe heet de auteur van the godfather


het antwoord:
 

Mario Puzo, auteur van het maffia-epos 'The Godfather', is gisteren op 78-jarige leeftijd overleden. 


 

De auteur van "The Godfather" is Mario Puzo. Hij schreef de roman in 1969, en het boek werd later aangepast tot een zeer succesvolle filmreeks geregisseerd door Francis Ford Coppola. Mario Puzo's "The Godfather" is een van de meest bekende werken over de Italiaans-Amerikaanse maffia en heeft sterk bijgedragen aan de populaire beeldvorming van de georganiseerde misdaad in de Verenigde Staten.

1 Answer

0 votes
by (886k points)

Mario Puzo (New York, 15 oktober 1920 – 2 juli 1999) is de schrijver van de Godfatherserie en andere boeken over de maffia en tevens bewerker van zijn eigen romans tot filmscripts voor The Godfather (1972) en The Godfather Part II (1974) verfilmd door Francis Ford Coppola.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Sep 17, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Sep 16, 2023 by admin (886k points)
...