0 votes
by (886k points)

hoe heet de auteur van de godfather  , De auteur van het boek "The Godfather" is Mario Puzo. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1969 en werd al snel een bestseller. Het verhaal volgt de familie Corleone, een maffiafamilie in New York, en behandelt thema's als macht, familie, en misdaad. Het boek werd verfilmd in een zeer succesvolle filmreeks, geregisseerd door Francis Ford Coppola, met Marlon Brando en Al Pacino in de hoofdrollen.

Mario Puzo's "The Godfather" heeft een blijvende invloed gehad op de popcultuur en is nog steeds een van de meest erkende werken in zowel de literaire als de filmwereld. Het heeft ook geleid tot sequels en prequels, zowel in boekvorm als in films.


hoe heet de auteur van de godfather ,De auteur van "The Godfather" is Mario Puzo. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1969 en werd al snel een bestseller. Later werd het succesvol verfilmd door regisseur Francis Ford Coppola, met de eerste film uitgebracht in 1972. De film en zijn vervolgen zijn enkele van de meest geprezen en invloedrijke werken in de filmgeschiedenis. Hoewel Puzo andere boeken heeft geschreven, blijft "The Godfather" zijn bekendste werk.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
De auteur van The Godfather is Mario Puzo
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Sep 17, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Sep 16, 2023 by admin (886k points)
...