0 votes
by (886k points)

over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmö  ,Welkom op onze website, die tot doel heeft om antwoorden en oplossingen te bieden voor uw verschillende vragen en vragen. Heb je een vraag aan je hoofd of een raadsel dat je graag wilt oplossen Dan ben je op de juiste plek!  over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmö


het antwoord:
 

Sont


 

Bedankt voor uw bezoek aan onze site. We hopen dat we u de antwoorden en oplossingen hebben gegeven waar u naar op zoek bent. Aarzel niet om terug te komen of deel de locatie met je vrienden. Groeten, personeel.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
De brug die Kopenhagen in Denemarken met Malmö in Zweden verbindt, gaat over de Sont (Øresund in het Deens, Öresund in het Zweeds). Dit is een zeestraat die het Kattegat scheidt van de Oostzee en daarmee ook Denemarken van Zweden. De brug-tunnelcombinatie die deze twee landen verbindt, staat bekend als de Øresundsbron of Öresundsbron, en bestaat uit een tunnel, een kunstmatig eiland en een hangbrug. Het is een belangrijke verkeersader tussen Denemarken en Zweden en heeft bijgedragen aan een grotere integratie van de regio Øresund.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Sep 9, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
...