0 votes
by (886k points)

welke monopoly straat hoort bij biltstraat en vreeburg  ,Welkom op onze unieke plek op het web! Als raadsels en onbeantwoorde vragen je fascineren, dan zul je hier zeker genieten. Wij zijn er om licht te werpen op alles wat onduidelijk is. Verken onze website en los je vraagstukken op!  welke monopoly straat hoort bij biltstraat en vreeburg


het antwoord:
 

Neude


 

De Monopoly-straat die bij de Biltstraat en het Vreeburg hoort, is de Neude. De Biltstraat en het Vreeburg zijn beide straten in Utrecht, en de Neude is een plein in het centrum van Utrecht, tussen de twee straten in.

Op het Monopoly-bord is de Neude de derde straat van het spel, en het is een van de duurdere straten. De Biltstraat en het Vreeburg zijn respectievelijk de vierde en vijfde straat van het spel.

De Neude is een populaire locatie voor winkels, restaurants en bars. Het is ook een belangrijke verkeersknooppunt in Utrecht.

Dus het antwoord op je vraag is de Neude.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
In de Nederlandse versie van het bordspel Monopoly is de Biltstraat een van de straten die deel uitmaken van het oranje setje, samen met de Vreeburg en Neude. Deze straten zijn allemaal gebaseerd op locaties in de stad Utrecht. In Monopoly zijn deze straten doorgaans middelmatig geprijsd en bieden ze een redelijk rendement op investering wanneer ze ontwikkeld zijn met huizen of hotels.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
...