0 votes
by (886k points)

welke monopoly-straat hoort bij biltstraat en vreeburg  ,In de Nederlandse versie van het bordspel Monopoly zijn de straatnamen gebaseerd op echte straten en locaties in Nederlandse steden. Echter, de Biltstraat en Vreeburg komen in de klassieke versies van het spel niet voor.

In de klassieke versie van het Nederlandse Monopoly-spel zijn er bijvoorbeeld straten uit Amsterdam zoals de Kalverstraat en Leidsestraat, maar ook straten en stations uit andere steden zoals Rotterdam, Den Haag, en Utrecht. De straatnamen kunnen variƫren afhankelijk van de versie van het spel en speciale edities kunnen andere straatnamen of thema's hebben.

Als je verwijst naar een specifieke editie van Monopoly die straten uit Utrecht zoals de Biltstraat en Vreeburg bevat, dan zou je de spelregels of het bord zelf moeten raadplegen om te zien welke andere straten daarbij horen, aangezien dit afhangt van die specifieke uitgave van het spel.

  welke monopoly-straat hoort bij biltstraat en vreeburg


het antwoord:
 

Neude


 

In de Nederlandse versie van het bordspel Monopoly, met name die gebaseerd op de stad Amsterdam, komen de namen "Biltstraat" en "Vreeburg" niet voor. Echter, het klinkt alsof je refereert aan een Utrechtse versie van Monopoly, aangezien zowel de Biltstraat als Vreeburg locaties zijn in Utrecht.

In verschillende Monopoly-edities gebaseerd op specifieke steden of regio's kunnen lokale straatnamen en locaties worden opgenomen. Als er een Utrechtse versie van Monopoly bestaat, zouden de Biltstraat en Vreeburg waarschijnlijk daarin zijn opgenomen. De specifieke "kleur" van deze straten en hun positie op het bord zou uniek zijn voor die specifieke editie van het spel.

Als je meer informatie hebt over welke versie van Monopoly je bedoelt, kan ik misschien een specifieker antwoord geven.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Sep 3, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
...