0 votes
by (886k points)

hoe werkt avastars , Avastars is een NFT (Non-Fungible Token) project dat digitale kunstwerken produceert in de vorm van unieke 3D-avatars. Hier is hoe het werkt:

  1. Elke Avastar wordt gegenereerd door middel van een uniek combinatieproces van verschillende eigenschappen, waaronder geslacht, huidskleur, oogkleur, haarstijl en kleding.

  2. De gegenereerde Avastars worden vervolgens gemint en geverifieerd op de Ethereum-blockchain, waardoor ze unieke digitale eigendommen worden.

  3. Elke Avastar-eigenaar heeft volledige controle over hun avatar, inclusief de mogelijkheid om deze te verhandelen op verschillende NFT-marktplaatsen.

  4. Naast het bezitten van een uniek digitaal kunstwerk, kunnen Avastar-eigenaren ook deelnemen aan het Avastars-spel, waarin ze hun avatars kunnen gebruiken om te vechten, handelen en communiceren met andere Avastars.

Kortom, Avastars biedt unieke en aanpasbare digitale avatars in de vorm van NFT's, waardoor eigenaren volledige controle en eigenaarschap hebben over hun unieke digitale bezittingen.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
In Avastars worden grote talenten op het gebied van zang en dans, samengevoegd tot duo's. Met behulp van programmeurs en stylisten creƫert elk duo een eigen avastar. Ze mogen een mens zijn, maar ook een dier.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Oct 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
...