0 votes
by (886k points)

Algemene informatie vraag en antwoord, vandaag presenteren we een ander onderwerp dat veel algemene informatie bevat, dat uw morele en mentale toestand weergeeft na het lezen van deze culturele informatie. Dit artikel zal bewonderd worden door iedereen die van lezen houdt, vooral vragen, puzzels en culturele Schrijf een reeks vragen en stel ze aan uw kinderen terwijl u 's avonds aan de eettafel zit, dit is een manier om de verveling en routine te doorbreken, de aandacht van uw kinderen op u te vestigen en een geweldige geest van competitie te creëren tussen en een prijs toewijzen aan de persoon die punten kan scoren bij het beantwoorden van de vragen, deze methode is erg geweldig, zodat kinderen enthousiast zijn om te lezen En zoeken naar algemene informatie op internet in plaats van veel te spelen op elektronische apparaten, zonder resultaat , laten we u nu bladeren door ons interessante onderwerp over "hoeveel pasta per persoon".

Zet jij vanavond een lekkere pasta op tafel? Ga dan bij een hoofdgerecht voor volwassenen uit van 100 tot 125 gram ongekookte, gedroogde pasta per persoon. Voor kleinere eters, kinderen of voorgerechten kun je uitgaan van 80 gram.

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Gemiddeld 100 gram per persoon.

0 votes
by (886k points)

Reken gemiddeld op zo'n 100 gr droge pasta per persoon. Voor kinderen voorzie je best iets minder, zo'n 80 gr per persoon. En voor grote eters neem je je voorzorgen en voorzie je rond 120 gr per persoon.

0 votes
by (886k points)

De exacte hoeveelheid is afhankelijk van het gegeven of je een grote eter bent of niet. 100 gram pasta per persoon is het gemiddelde. Sommigen rekenen 75 gram pasta per persoon (iets waar ik bijvoorbeeld meer dan genoeg aan heb) terwijl anderen 125 gram per persoon rekenen. Vooral van dikkere soorten pasta als penne kun je sneller genoeg hebben, terwijl je wel een flink bord spaghetti op kunt (het is ook afhankelijk van de saus natuurlijk). Via de website van colruyt (Belgische supermarkt), kwam ik de volgende richtlijn tegen:

"Hebt u altijd te veel of te weinig pasta? Droge pasta zwelt bij het koken en op het zicht doseren is soms niet altijd makkelijk. Enkele tips:
Reken voor een bijgerecht (bv. voor een pastasalade) ± 100 g per persoon. Reken voor een hoofdgerecht (zoals spaghetti bolognese) ongeveer 125 g pasta per persoon."

Het makkelijkste om het af te meten is een weegschaal, maar ik denk dat je daar niet de beschikking over hebt als ik het zo lees. In dat geval is het het makkelijkste om met 125 gram te rekenen, aangezien de meeste verpakkingen 500 gram bevatten. Je neemt dan een vierde van een pak (en als dit makkelijker voor je is: een keer de helft en daar neem je nog een keer de helft van).

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Oct 9, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 8, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Feb 4, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 17, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 25, 2022 by admin (886k points)
...