0 votes
by (886k points)

Feyenoord vandaag op welke zender?

Feyenoord is een Nederlandse voetbalclub uit Rotterdam. De club speelt haar wedstrijden in het stadion De Kuip. Feyenoord is opgericht op 19 juli 1908 en is daarmee een van de oudste betaaldvoetbalclubs van Nederland. Feyenoord is verreweg de meest succesvolle club uit Rotterdam. De club werd elf keer kampioen van Nederland en werd acht keer bekerwinnaar. Feyenoord is ook een van de drie clubs die alle UEFA-hoofdtoernooien hebben gewonnen: de Europacup I, de UEFA Cup en de Europa League. Feyenoord is vandaag op welke zender te zien?

1. Feyenoord speelt vandaag tegen FC Utrecht.

FC Utrecht is een Nederlandse voetbalclub gevestigd in de stad Utrecht. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het Stadion Galgenwaard. Feyenoord is een Nederlandse voetbalclub gevestigd in de stad Rotterdam. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het stadion De Kuip. Vandaag, zondag 8 oktober 2017, spelen Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd begint om 16:45 uur en zal plaatsvinden in het stadion De Kuip in Rotterdam. Feyenoord is momenteel koploper in de Eredivisie met 18 punten, gevolgd door Ajax met 17 punten. FC Utrecht staat op de vijfde plek met 12 punten. Feyenoord heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen. Op 29 september won de club met 2-1 van FC Twente en op 2 oktober met 6-2 van PEC Zwolle. FC Utrecht won ook twee wedstrijden. Op 30 september won de club met 2-0 van FC Groningen en op 7 oktober met 3-2 van AZ. In de Eredivisie hebben Feyenoord en FC Utrecht 102 keer tegen elkaar gespeeld. Feyenoord heeft er 45 gewonnen, FC Utrecht 27 en 30 wedstrijden zijn geƫindigd in een gelijkspel. De laatste keer dat de twee clubs tegen elkaar speelden was op 16 april 2017. Toen won Feyenoord met 0-2. De wedstrijd is vandaag live te zien op Ziggo Sport 14. De samenvattingen van de wedstrijd zijn vanavond om 22:00 uur te zien op NOS Studio Sport en om 23:25 uur op RTL 7.

2. De wedstrijd is om 18:45.

Feyenoord neemt het vanavond om 18:45 op in De Kuip tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt uitgezonden op FOX Sports en FOX Sports GO. Fans van de Rotterdamse club kunnen de wedstrijd ook volgen via het Feyenoord TV-kanaal en de Feyenoord App. Op deze manieren is het voor alle supporters mogelijk om de wedstrijd live te volgen. Casual supporters die geen abonnement hebben op een tv-zender met FOX Sports, kunnen de wedstrijd ook via de betaalde livestream volgen die FOX Sports aanbiedt. Deze is te vinden op de website van FOX Sports. Sparta Rotterdam staat op dit moment negende in de Eredivisie. De ploeg van Dick Advocaat won afgelopen weekend met 0-1 van sc Heerenveen en greep hiermee de laatste plaats in de play-offs voor Europees voetbal. Feyenoord staat op de vierde plek in de Eredivisie met 47 punten. De ploeg van Jaap Stam is nog altijd ongeslagen in 2021 en won afgelopen weekend met 3-1 van FC Emmen. Feyenoord is daardoor weer aangehaakt bij de ploegen die meedoen om de tweede plek in de Eredivisie, aangezien AZ en PSV beide punten lieten liggen. De laatste keer dat de twee ploegen elkaar troffen, werd het 0-2 voor Feyenoord. Sparta was daardoor veroordeeld tot degradatie en Feyenoord kroonde zich tot kampioen van de Eredivisie. Ondanks deze historische wedstrijd, is het voor beide ploegen van belang om vanavond te winnen. Sparta wil Europees voetbal veiligstellen en Feyenoord wil meedoen om de tweede plek in de Eredivisie. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden en de supporters van beide ploegen zullen zich geen moment vervelen.

3. Feyenoord is tweede in de Eredivisie.

Feyenoord is tweede in de Eredivisie door een 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen. Feyenoord ging na rust verdiend op voorsprong door een mooie goal van Steven Berghuis, maar de gasten konden in de slotfase toch nog via Erik Falkenburg gelijkmaken. Het bleef dus 1-1. Feyenoord had het in de eerste helft moeilijk tegen FC Emmen en kwam niet echt gevaarlijk voor het doel van doelman Kjell Scherpen uit. Toch ging de ploeg van trainer Dick Advocaat met een 0-0 ruststand niet ongelukkig de kleedkamers in. Na rust kreeg Feyenoord meer grip op de wedstrijd en de ploeg kwam ook echt voor het doel van FC Emmen te staan. De openingstreffer viel dan ook niet eens echt tegen. Na goed voorbereidend werk van Sam Larsson en Luis Sinisterra kon Steven Berghuis binnenschieten: 0-1. FC Emmen kwam kort daarna via Michael de Leeuw heel dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet onderschepte doelman Kenneth Vermeer net op tijd. Ook de rebound kon niet meer voorkomen worden dat de aansluitingstreffer zou vallen. Erik Falkenburg kopte de 1-1 binnen. In deslotfase werd het spannend, maar FC Emmen kwam niet meer echt gevaarlijk voor het doel van Feyenoord uit. De ploeg van Dick Advocaat had genoeg aan een 1-1 gelijkspel en voelt zich hierdoor stevig opgesloten in de tweede plek in de Eredivisie.

4. ar Twente is derde in de Eredivisie.

Feyenoord is vandaag op zender te zien in de Eredivisie. Twente is derde in de Eredivisie met een punt achterstand op AZ. Feyenoord staat voorlaatst in de Eredivisie met een achterstand van vijf punten op Sparta.

5. FC Utrecht is zevende in de Eredivisie.

FC Utrecht staat zevende in de ranglijst van de Eredivisie. De club uit Enschede heeft achttien punten uit veertien wedstrijden. FC Utrecht won zes wedstrijden, verloor twee wedstrijden en speelde zes keer gelijk. In de topper van de achtste speeldag ontvangt FC Utrecht sc Heerenveen. FC Utrecht staat drie punten achter de Friezen. Een overwinning zou FC Utrecht goed kunnen helpen, maar sc Heerenveen is natuurlijk ook een sterk team. Het is een belangrijke wedstrijd voor beide teams, maar er staat ook nog een andere wedstrijd op het programma voor FC Utrecht. Op bezoek bij FC Twente staat het tegenover een ploeg die nog geen punt heeft gepakt in de competitie. Het is dan ook een droomstart voor FC Utrecht wanneer het met 3-0 wint in de Grolsch Veste. In de wedstrijd die volgt, thuis tegen Cambuur, is het gelijkwaardig spelen. Beide teams krijgen kansen, maar het blijft 0-0. Cambuur is een sterke tegenstander, maar FC Utrecht moet toch minimaal een punt halen in deze wedstrijd. Gelukkig lukt dat en FC Utrecht staat dan ook nog steeds zevende in de Eredivisie. Het is niet makkelijk om in de Eredivisie te spelen, maar FC Utrecht doet het goed. Het zal hopelijk nog beter gaan in de resterende wedstrijden van de competitie.

Feyenoord speelt vandaag tegen Sparta Praag en het duel is live te zien op Ziggo Sport 14. Abonnees van Ziggo Sport kunnen het duel via de app of de website live volgen.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Feyenoord is een Nederlandse voetbalclub uit Rotterdam. De club speelt haar wedstrijden in het stadion De Kuip. Feyenoord is opgericht op 19 juli 1908 en is daarmee een van de oudste betaaldvoetbalclubs van Nederland. Feyenoord is verreweg de meest succesvolle club uit Rotterdam. De club werd elf keer kampioen van Nederland en werd acht keer bekerwinnaar. Feyenoord is ook een van de drie clubs die alle UEFA-hoofdtoernooien hebben gewonnen: de Europacup I, de UEFA Cup en de Europa League. Feyenoord is vandaag op welke zender te zien?

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Dec 2, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 16, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 18, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Feb 18, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 22, 2023 by admin (886k points)
...