0 votes
by (886k points)

over deze dochter van agamemnon en clytaemnestra schreef , Hallo, lieve bezoekers, goedemorgen. Vandaag presenteren we een oplossing voor een nieuwe vraag op onze website, Q&A. Maak je geen zorgen. Hier is het juiste antwoord op de vraag van de dag: over deze dochter van agamemnon en clytaemnestra schreef 

Oplossingsmethode:

Elektra

Klytaimnestra schenkt Agamemnon drie dochters, Chrysothemis, »Elektra en »Iphigeneia (Homeros geeft echter andere namen) en één zoon, »Orestes. Tyndareos heeft nog een dochter, »Helena. Naar haar hand wordt gedongen door een groot aantal Grieken van vorstelijken bloede.

Bedankt dat je gekomen bent. Ik hoop dat dit het juiste antwoord is op deze vraag. Vergeet dit niet te delen op social media en volg ons altijd oprecht.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

 »Elektra en »

0 votes
by (886k points)

Klytaemnestra heeft samen met Agamemnon vier kinderen, Elektra, Iphigeneia, Orestes en Chrysothemis. Nadat Klytaemnestra en haar nieuwe geliefde, Aegisthos, Agamemnon hebben vermoord, nemen ze de macht in Mycene van hem over. Haar dochter Elektra is woedend over deze moord op haar vader en de staatsgreep in haar land.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
asked Jan 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 7, 2023 by admin (886k points)
...