0 votes
by (886k points)
edited by

award die jaarlijks wordt toegekend door de academy of television arts and sciences , De Academy of Television Arts and Sciences (ATAS) reikt al meer dan zestig jaar prijzen uit om uitmuntendheid in de televisie-industrie te erkennen. Elk jaar erkent de ATAS uitstekende televisieprofessionals met prijzen voor hun innovatie, creativiteit en succes in de industrie. Dit jaar reikt de Academy of Television Arts and Sciences een voorname prijs uit die het beste in de televisie-industrie eert. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt ter erkenning van uitmuntendheid in regisseren, produceren, schrijven en acteren, en in diverse andere categorieën. De ATAS awards worden zeer gerespecteerd in de industrie en zijn een symbool van succes, erkenning en respect. Deze blogpost geeft een overzicht van de prijs die jaarlijks door de Academy of Television Arts and Sciences wordt uitgereikt en onderzoekt de criteria die worden gebruikt om de prijsontvangers te bepalen. Verder wordt inzicht gegeven in de prestigieuze prijsuitreiking en de invloed ervan op de televisie-industrie.

Emmy

1. Primetime Emmy Awards

De Primetime Emmy Awards zijn de meest prestigieuze prijzen die jaarlijks worden uitgereikt door de Academy of Television Arts and Sciences. Het is het televisie-equivalent van de Oscars en erkent uitmuntendheid in de televisie-industrie. Primetime Emmy Awards worden uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder acteren, schrijven, regisseren en produceren. Het nominatieproces is zeer competitief en de prijs zelf is zeer gewild in de televisie-industrie. De Primetime Emmy Awards worden elk jaar tijdens een live ceremonie uitgereikt en voor miljoenen kijkers over de hele wereld uitgezonden.

2. Daytime Emmy Awards

De Daytime Emmy Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Academy of Television Arts and Sciences om uitmuntendheid op alle gebieden van de televisieprogrammering overdag te eren. Hieronder vallen ochtend-, middag- en vroege avondprogramma's, evenals nieuws- en praatprogramma's. De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder uitstekende dramaseries, regie, schrijven en acteren. De Daytime Emmy Awards worden sinds 1974 uitgereikt en erkennen het harde werk van degenen die betrokken zijn bij de productie van dagtelevisie.

3. Internationale Emmy Awards

De International Emmy Awards zijn een jaarlijkse prijs van de Academy of Television Arts & Sciences om uitmuntendheid in televisieprogramma's uit de hele wereld te erkennen. De prijzen worden uitgereikt in de Verenigde Staten, maar eren tv-programma's uit landen over de hele wereld. De prijzen zijn verdeeld in drie gebieden: Kunst, Documentaire en Fictie. De International Academy of Television Arts and Sciences geeft ook prijzen voor digitale en nieuwsprogrammering. De International Emmy Awards zijn in de loop der jaren gegroeid in prestige en erkenning, en blijven de beste internationale tv-programma's eren.

Kortom, de Emmy Awards zijn een belangrijk onderdeel van de televisiegeschiedenis en erkennen elk jaar het beste in televisieprogrammering en -prestaties. De prijzen zijn een bewijs van het talent en het harde werk van iedereen die betrokken is bij de televisie-industrie, van acteurs en regisseurs tot schrijvers en producenten. De Academy of Television Arts and Sciences speelt een vitale rol in het waarborgen dat de uitmuntendheid van televisie wordt erkend en geëerd, en de jaarlijkse Emmy Awards zijn een viering van deze prestaties.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

De Academy of Television Arts and Sciences

0 votes
by (886k points)

Emmy>>>>>>>>

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 7, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...