0 votes
by (886k points)

Canadese rockzanger, scoorde een hit met 'Can't Stop This Thing We Started' (1991) , Bryan Adams is een van Canada's meest iconische rockzangers. Zijn carrière begon eind jaren zeventig, en sindsdien is hij uitgegroeid tot een van 's werelds meest succesvolle muzikale artiesten. Adams heeft wereldwijd meer dan 65 miljoen platen verkocht en ontvangt talrijke prijzen, waaronder vier Juno Awards, zestien Grammy Award nominaties en een Academy Award nominatie. Hij is ook een van de weinige muzikanten die een nummer één nummer heeft in de VS, Groot-Brittannië, Canada, Australië en verschillende Europese landen. Gedurende zijn opmerkelijke carrière heeft Adams vele hitsingles gehad, waaronder de tijdloze klassieker "Can't Stop This Thing We Started", die in 1991 werd uitgebracht en een grote hit werd. In deze blogpost onderzoeken we de geschiedenis achter "Can't Stop This Thing We Started", hoe het zo'n enorme hit werd, en wat zijn nalatenschap vandaag de dag is.

1. Bryan Adams als de artiest

Bryan Adams is een Canadese rockzanger die in 1991 een grote hit had met het nummer "Can't Stop This Thing We Started". Adams wordt beschouwd als een pionier van de arenarock sound en wordt gezien als een van de meest invloedrijke muzikanten van de afgelopen decennia. Hij heeft gedurende zijn carrière twaalf studioalbums, vijf compilatiealbums, twee soundtrackalbums en meer dan zestig singles uitgebracht. Adams heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder achttien Juno Awards, een Grammy Award en een American Music Award. Hij is genomineerd voor vier Academy Awards en drie Golden Globe Awards. Naast zijn muzikale succes is Adams betrokken geweest bij diverse filantropische en humanitaire doelen.

2. Succes van het liedje "Can't Stop This Thing We Started".

Het nummer van Bryan Adams, "Can't Stop This Thing We Started" werd meteen een hit in de Verenigde Staten en Canada, en kwam twee weken op nummer één in de Billboard Hot 100. Het was ook een nummer één hit in verschillende andere landen, en werd platina gecertificeerd door de RIAA. Het liedje was een populaire keuze voor proms, bruiloften en andere speciale gelegenheden, en kwam voor in de films "Honey, I Shrunk the Kids" en "Billy Madison". Het succes van het nummer betekende een belangrijke doorbraak voor Adams, en het blijft een van de populairste nummers van de Canadese rocker.

3. Impact van Adams op de Canadese rockmuziek

Bryan Adams is een van Canada's meest iconische rockzangers. Zijn hitsingle "Can't Stop This Thing We Started" uit 1991 was een wereldwijd succes en voerde de hitlijsten aan in Canada, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Zijn invloed op de Canadese rockmuziek is onmetelijk, want zijn muziek is een hoofdbestanddeel van de Canadese rockscene geworden. Adams heeft voor zichzelf een unieke plaats in de Canadese muziekindustrie verworven, want zijn muziek is zowel klassiek als modern. Zijn songs zijn gecoverd door vele artiesten, van Elton John tot Taylor Swift, en hebben talloze muzikanten uit alle genres beïnvloed. Adams' muziek heeft geholpen het geluid van Canadese rock te definiëren en heeft hem tot een van de meest geliefde figuren in de Canadese muziekindustrie gemaakt.

Samenvattend is de Canadese rockzanger Bryan Adams een iconische muzikale artiest die ons door de jaren heen verschillende memorabele hits heeft gegeven. Zijn nummer "Can't Stop This Thing We Started" uit 1991 was een hit die de top van de hitlijsten bereikte en blijft een fanfavoriet. Zijn muziek is tijdloos en zal nog jaren door generaties muziekliefhebbers worden genoten.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

"Can't Stop This Thing We Started" is a song by Canadian singer-songwriter Bryan Adams. ... sixth studio album, Waking Up the Neighbours (1991), in September 1991.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Jan 6, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...