0 votes
by (886k points)

wat is de voornaam van de schrijfster van ayla , Welkom, onze volgers, we blijven met u de beste oplossingen en typische en correcte antwoorden op de puzzelvragen voor u bieden, en vandaag behandelen we een nieuwe vraag, de oplossing voor deze vraag: wat is de voornaam van de schrijfster van ayla

Het antwoord is:

Jean

Als je nog een vraag hebt, schrijf die dan in de comments, en we zullen je het juiste antwoord geven, aangezien we graag met je communiceren en ons volgen.

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Jean.................

0 votes
by (886k points)

wat is de voornaam van de schrijfster van ayla

0 votes
by (886k points)

De auteur van de serie Earth’s Children is de Amerikaanse auteur Jean M. Auel. Ze introduceerde de naam Ayla voor het eerst in de Engelssprekende wereld via haar heldin Ayla in de “Clan of the Cave Bear”, die in 1980 werd gepubliceerd. Auel heeft sindsdien nog zes boeken in de serie geschreven, waarvan de meest recente is ” The Land of Painted Caves”, dat in 2011 werd gepubliceerd. Auel heeft ook verschillende andere boeken geschreven, waaronder “The Clan of the Cave Bear” en “The Valley of Horses”. Haar boeken zijn vertaald in verschillende talen en zijn aangepast in een televisieserie en een film.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...