0 votes
by (886k points)

heeft dit dier de zenuwen cryptogram , Welkom, onze volgers, we blijven met u de beste oplossingen en typische en correcte antwoorden op de puzzelvragen voor u bieden, en vandaag behandelen we een nieuwe vraag, de oplossing voor deze vraag: heeft dit dier de zenuwen cryptogram 

Het antwoord is:

Bever

Als je nog een vraag hebt, schrijf die dan in de comments, en we zullen je het juiste antwoord geven, aangezien we graag met je communiceren en ons volgen.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

heeft dit dier de zenuwen cryptogram

0 votes
by (886k points)

De afferente zenuwen geven signalen van de verschillende organen door aan het centrale zenuwstelsel, terwijl de efferente zenuwen de signalen van het centrale zenuwstelsel doorgeven aan de verschillende spieren en klieren. (En er zijn gemengde zenuwen, die de sensorische zenuwimpuls van het lichaam naar de hersenen overbrengen, en de motorische zenuwimpuls van de hersenen naar de rest van de organen van het lichaam, d.w.z. wat vergelijkbaar is met actie en reactie). De zenuwcapillairen waaruit de zenuwen bestaan, bestaan ​​uit de axonen van zenuwcellen (neuronen), terwijl het zenuwcellichaam zelf zich in het centrale zenuwstelsel bevindt of in zenuwgroepen die ganglia worden genoemd. Wat betreft de groep zenuwen in het organisme, zij vormen het perifere zenuwstelsel.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 31, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 11, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Feb 17, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
...