0 votes
by (886k points)

wat staat tussen heldhaftig en barmhartig in het wapen van amsterdam , Welkom, onze volgers, we blijven met u de beste oplossingen en typische en correcte antwoorden op de puzzelvragen voor u bieden, en vandaag behandelen we een nieuwe vraag, de oplossing voor deze vraag: wat staat tussen heldhaftig en barmhartig in het wapen van amsterdam

Het antwoord is:

Vastberaden

Vasstberaden

Als je nog een vraag hebt, schrijf die dan in de comments, en we zullen je het juiste antwoord geven, aangezien we graag met je communiceren en ons volgen.

5 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Vasstberaden....

0 votes
by (886k points)

Na de Tweede Wereldoorlog werd het devies Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig aan het wapen toegevoegd. Er zijn twee lezingen in omloop over wanneer en waarom dit devies toegekend werd. Het zou op 25 februari 1946 tijdens de eerste herdenking van de Februaristaking verleend zijn.

0 votes
by (886k points)

wat staat tussen heldhaftig en barmhartig in het wapen van amsterdam

0 votes
by (886k points)

Na de Tweede Wereldoorlog werd het devies Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig aan het wapen toegevoegd. Er zijn twee lezingen in omloop over wanneer en waarom dit devies toegekend werd.

0 votes
by (886k points)

Het wapen waarin de kruisen staan bestaat uit drie verticale banen met de kleuren ... Het devies luidt in ieder geval: Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig ...

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 1, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Oct 28, 2022 by admin (886k points)
...