0 votes
by (882k points)

welke braziliaanse international werd in 2017 de duurste voetballer tot dan toe Welkom, onze volgers, we blijven met u de beste oplossingen en typische en correcte antwoorden op de puzzelvragen voor u bieden, en vandaag behandelen we een nieuwe vraag, de oplossing voor deze vraag: welke braziliaanse international werd in 2017 de duurste voetballer tot dan toe

Het antwoord is:

Neymar

Als je nog een vraag hebt, schrijf die dan in de comments, en we zullen je het juiste antwoord geven, aangezien we graag met je communiceren en ons volgen.

7 Answers

0 votes
by (882k points)
 
Best answer

Neymar >>>>?

0 votes
by (882k points)

welke braziliaanse international werd in 2017 de duurste voetballer tot dan toe

0 votes
by (882k points)

Het riyaalgetal bleef staan ​​totdat het in augustus 2016 door de Engelse club Manchester United werd vernietigd door het sluiten van de Franse transferdeal Paul Pogba van Juventus voor een bedrag van 105 miljoen euro, maar het aantal hield het slechts één seizoen vol toen het werd vernietigd door de Franse club Paris Saint-Germain door de Braziliaanse Neymar-opdrachtovereenkomst van FC Barcelona te sluiten voor een bedrag van 222 miljoen euro.

0 votes
by (882k points)

 Het is met zesenveertig nationale en internationale titels de meest ... op het hoogste niveau, langer dan elke andere club in de Franse competitie.

0 votes
by (882k points)

The Brazilian international in question is likely Neymar Jr., who was the most expensive footballer in the world at the time of his transfer from Barcelona to Paris Saint-Germain in 2017. The transfer fee for Neymar Jr. was a staggering €222 million (approximately $262 million), making him the most expensive footballer in history up until that point.

0 votes
by (882k points)

  In dit artikel laten we zien welke speler de duurste voetballer en de duurste transfer ... De Braziliaanse aanvaller werd in 1992 geboren.

0 votes
by (882k points)

Welke Braziliaanse international werd in 2017 de duurste voetballer tot dan toe? (6).  

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
asked Jan 1, 2023 by admin (882k points)
...