0 votes
by (886k points)

hoe heet de geleiachtige massa die om kikkertjes heen zit Ja, beste bezoeker, zoals in de titel, we willen u graag oplossingen bieden voor de vragen die gratis werden gesteld zonder goud, papier, cryptocurrency of uw lokale valuta te betalen, en we willen u op de beste manier van dienst zijn en zoeken om oplossingen te bieden voor de vragen die u stelt om u te helpen beantwoorden Daarom presenteren wij u de oplossing ervoor, het antwoord is:

Als de eieren uit het vrouwtje komen, worden ze door het sperma bevrucht. In de eileiders van het vrouwtje worden rondom de eitjes, laagjes eiwit afgezet die in water sterk opzwellen tot een doorzichtige geleiachtige massa, hierdoor ontstaat het kikkerdril. 

We herinneren je er altijd aan om hier een opmerking over toe te voegen, evenals het advies van vrienden op onze site en dit te delen op sociale netwerksites

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

kikkerdril ....؟

0 votes
by (886k points)

hoe heet de geleiachtige massa die om kikkertjes heen zit

0 votes
by (886k points)

Er is een amfibisch dier van de orde zonder staart dat eruitziet als een kikker en een pad wordt genoemd, en het lijkt vaak op mensen en ze onderscheiden het niet van een kikker. Dit dier wordt, in tegenstelling tot de kikker, gekenmerkt door uiterlijke kenmerken en gedragspatronen die verschillen van de kikker, omdat het meer bereid is om weg van het water te leven en niet kan springen, en dienovereenkomstig is zijn huid dikker dan de huid van de kikker. kikker en zijn poten zijn kort in vergelijking met de kikker.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
4 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Oct 19, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Feb 4, 2023 by admin (886k points)
...