0 votes
by (886k points)

hoeveel rendieren heeft de kerstman Welkom op onze gouden site om vragen, vragen en algemene vragen te beantwoorden. Hier is een oplossing voor een nieuwe vraag gratis zonder geld in ruil voor de oplossing. Onze vraag voor deze dag is: hoeveel rendieren heeft de kerstman

Negen rendieren trekken de slee van de kerstman: Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzen en natuurlijk Rudolph, aan wie zelfs een kerstlied "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" is opgedragen.
Het verhaal van het rendier met de rode neus is een van de meest succesvolle kerstverhalen.
Het verhaal is niet door een schrijver maar door een ambtenaar gedurende de kersttijd van 1939 geschreven, Robert May genaamd.
Rudolph heette niet vanaf het begin Rudolph, maar Rens Rollo.
Voordat het verhaal in een boek werd gepubliceerd en geïllustreerd door Denver Gillen, moest de naam van het rendier worden gewijzigd.
De dochter van de auteur gaf het rendier uiteindelijk de naam Rudolph, met wie het verhaal in het eerste jaar twee miljoen keer werd gedrukt en verkocht.
Robert Mays’ zwager, Johnny Mark, een radioproducer die al meerdere succesvolle kerstliederen had geschreven, besloot in 1948 om Mays’ verhaal om te zetten naar een lied.

Ik hoop dat dit het juiste antwoord op deze vraag is, geniet van je tijd

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Hij zette het succesverhaal neer van Rudolf en zijn rendiercollega's, die vanaf dat moment wereldwijd bekend werden. Sindsdien is dit kerstlied een traditie geworden.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 25, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 12, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 24, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 22, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 22, 2022 by admin (886k points)
...