0 votes
by (886k points)

welke ritmische beweging wordt uitgevoerd wanneer met een tarantella of bolero doet Nogmaals welkom, vandaag is een antwoord op een nieuwe vraag waar velen naar op zoek zijn, het antwoord is eenvoudig, je hoeft niet lang na te denken, je hoeft geen geld of gouden munten te betalen om het antwoord hier te krijgen alles is gratis, volg gewoon bij ons is hier de vraag: welke ritmische beweging wordt uitgevoerd wanneer met een tarantella of bolero doet

Het antwoord is:

Dans

Het bestaat uit een rond houten frame waarop aan beide kanten aan een stuk leer wordt getrokken en aan een kant aan een draad of leren pees. De grote trom wordt gedragen door een leren band. De drummer gebruikt een stok met bolle kop gemaakt van vilt of hout om met zijn rechterhand op de trommel te slaan.Met zijn linkerhand gebruikt hij een bamboestok of arm zonder kop. Het wordt gebruikt in verschillende bands, waaronder de jazzband, militaire bands en orkesten.

Nadat we je het antwoord hebben laten zien, moet het het juiste antwoord zijn. Ik herinner je altijd aan onze evaluatie en voeg hier aantekeningen aan toe.

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Dans .........؟

0 votes
by (886k points)

welke ritmische beweging wordt uitgevoerd wanneer met een tarantella of bolero doet

0 votes
by (886k points)
Het bestaat uit een rond houten frame waaraan aan beide kanten een stuk leer is getrokken en aan de ene kant met een draad of leren koord. De grote trommel wordt gedragen met een leren riem. De drummer gebruikt een bolle vilten of houten kop om met zijn rechterhand op de trommel te slaan. Gebruik een bamboestok of een onthoofde arm met je linkerhand.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 18, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Feb 21, 2023 by admin (886k points)
...