0 votes
by (886k points)

deze plant uit de olijffamilie heeft meerdere heerlijk ruikende trompetvormige bloemen aan een steel Nogmaals welkom, vandaag is een antwoord op een nieuwe vraag waar velen naar op zoek zijn, het antwoord is eenvoudig, je hoeft niet lang na te denken, je hoeft geen geld of gouden munten te betalen om het antwoord hier te krijgen alles is gratis, volg gewoon bij ons is hier de vraag: deze plant uit de olijffamilie heeft meerdere heerlijk ruikende trompetvormige bloemen aan een steel

Het antwoord is:

Sering

Lila of lila is een geslacht van planten die behoren tot de olijffamilie en omvat 20-25 soorten meerjarige houtachtige planten.

Wetenschappelijke naam: Syringa

Volgorde: geslacht

De hoogste classificatie: olijf

Nadat we je het antwoord hebben laten zien, moet het het juiste antwoord zijn. Ik herinner je altijd aan onze evaluatie en voeg hier aantekeningen aan toe.

4 Answers

0 votes
by (886k points)
selected by
 
Best answer

Sering ......؟

0 votes
by (886k points)

deze plant uit de olijffamilie heeft meerdere heerlijk ruikende trompetvormige bloemen aan een steel

0 votes
by (886k points)

De bladeren zijn tegenoverstaand, enkelvoudig of samengesteld, gevederd, met oren. Wat de bloeiwijze betreft, deze is beperkt of onbeperkt, en de gedragen bloemen zijn tweeslachtig, van hetzelfde geslacht of regelmatig. De kelk bestaat uit 4-5 kelkblaadjes, en soms neemt deze toe tot 15 en is gevorkt. Wat de bloemkroon (kroon) betreft, deze bestaat uit 4-5 bloemblaadjes en kan oplopen tot 12, en is vanaf de onderkant versmolten.

0 votes
by (886k points)

Zoek in puzzelwoordaanvragen

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
asked Dec 18, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
...