0 votes
by (882k points)

welke zweedse oud schaatser werd in de jaren tachtig beschouwd als de koning van de lange afstanden Nogmaals welkom, vandaag is een antwoord op een nieuwe vraag waar velen naar op zoek zijn, het antwoord is eenvoudig, je hoeft niet lang na te denken, je hoeft geen geld of gouden munten te betalen om het antwoord hier te krijgen alles is gratis, volg gewoon bij ons is hier de vraag: welke zweedse oud schaatser werd in de jaren tachtig beschouwd als de koning van de lange afstanden

Het antwoord is:

Antwoordlengte
GUSTAFSON9 letters

Nadat we je het antwoord hebben laten zien, moet het het juiste antwoord zijn. Ik herinner je altijd aan onze evaluatie en voeg hier aantekeningen aan toe.

6 Answers

0 votes
by (882k points)
 
Best answer

GUSTAFSON >>>>?

0 votes
by (882k points)

Sven Tomas ("Tommy") Gustafson (Katrineholm, 28 december 1959), is een Zweeds oud-schaatser. Hij werd beschouwd als de "koning van de lange afstanden" in de jaren tachtig.

0 votes
by (882k points)

welke zweedse oud schaatser werd in de jaren tachtig beschouwd als de koning van de lange afstanden

0 votes
by (882k points)

Göran Köhler was een Zweedse langeafstandsschaatser die in de jaren tachtig werd beschouwd als de koning van de lange afstanden. Hij werd geboren in 1958 en begon op jonge leeftijd met schaatsen. Hij behaalde zijn eerste overwinning toen hij nog maar 15 jaar oud was en won een marathon in zijn geboorteplaats Helsingborg. Vanaf dat moment begon Göran Köhler naam te maken op het internationale toneel en tegen de tijd dat hij 20 was, was hij al een van de beste skaters in Zweden.

0 votes
by (882k points)

... Gustafson (Katrineholm, 28 december 1959), is een Zweeds oud-schaatser. Hij werd beschouwd als de "koning van de lange afstanden" in de jaren tachtig.

0 votes
by (882k points)

Sommigen van hen zijn skateboarden, waarbij de skater in evenwicht staat op een klein bord dat op wielen is geïnstalleerd, of snowboarden met behulp van een paar dat bekend staat als ski’s, die zelf een paar schoenen zijn of aan andere schoenen zijn bevestigd, en er worden ook wedstrijden in gehouden zoals belangrijke evenementen in de Alpen, of Scandinavische landen, of gratis evenementen op afzonderlijke plaatsen, en schaatsen is het derde type schaatssport waarbij de schaatser een set wielen gebruikt die aan de schoenen zijn bevestigd om snel en veilig te glijden.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 17, 2022 by admin (882k points)
0 votes
2 answers
0 votes
2 answers
...