0 votes
by (882k points)

uit dit west vlaamse dorp komt een gelijknamige kaas 10 letters Nogmaals welkom, hier is het antwoord op een nieuwe vraag waar veel mensen naar zoeken in zoekmachines zoals Google, het antwoord is eenvoudig en je hoeft er niet lang over na te denken, je hoeft geen geld of gouden munten te betalen om het antwoord te krijgen hier is alles gratis, hier is de vraag: uit dit west vlaamse dorp komt een gelijknamige kaas 10 letters 

Het antwoord is:

Passendale

Battle of Passchendaele. On 31 July 1917, the British and French launched a massive offensive in the area around Ypres in the Belgian province of Flanders.

Nadat we je het antwoord hebben laten zien, moet het het juiste antwoord zijn. Ik herinner je altijd aan onze evaluatie en voeg hier aantekeningen aan toe.

9 Answers

0 votes
by (882k points)
 
Best answer
  Passendale 
 
  Passendaele? 
0 votes
by (882k points)

Passchendaele

0 votes
by (882k points)

uit dit west vlaamse dorp komt een gelijknamige kaas 10 letters

0 votes
by (882k points)

Beauvoorde is een halfharde kaas gemaakt van koemelk die in de jaren 90 voor het eerst werd geproduceerd door een herbergier uit het West-Vlaamse plaatsje Rumbeke. De kaas is populair geworden vanwege zijn unieke smaak en textuur en wordt nu geëxporteerd naar vele landen over de hele wereld. De naam van de kaas is afgeleid van het Nederlandse woord “Beauvoord” wat “mooi uitzicht” betekent. De kaas wordt op traditionele wijze met de hand gemaakt en de productie ervan staat onder toezicht van de Belgische overheid. De kaas heeft een intense smaak en romige textuur die goed samengaat met een verscheidenheid aan gerechten. Het kan worden genoten als onderdeel van een kaasplankje, gesmolten op toast of gebruikt in verschillende recepten. Het is ook populair in de Vlaamse keuken, waar het wordt gebruikt om gerechten als zuurkool en stoofschotels op smaak te brengen.

0 votes
by (882k points)

10 letters

AFFIDÉLICE

AISY CENDRÉ (4,7)

BABYGOUDSE

BLEUDEJURA

BRICQUEBEC

CAERPHILLY

DANISHBLUE

EMMENTALER

GEITENKAAS

GEMBERKAAS

GORGONZOLA

GOUDSEKAAS

GRAND CONDÉ (5,6)

HOOIDAMMER

HUTTENKASE

HÜTTENKÄSE

KANTERKAAS

KOMIJNEKAAS

LANCASHIRE

LE CHASTEAU (2,8)

LEERDAMMER

LEIDSE KAAS (6,4)

MAASDAMMER

MAASLANDER

MASCARPONE

MOZZARELLA

NEUFCHÂTEL

OLIVET BLEU (6,4)

PARMIGIANO

PASSENDALE

ROCHEBARON

SAINT-AUBIN

SCHABZIGER

STRACCHINO

0 votes
by (882k points)

Het grootste deel van de Belgische kazen wordt in West-Vlaanderen gemaakt. Dat blijkt uit onderzoek van Kenniscentrum West. Zo’n 70 procent van alle Belgische kazen is in West-Vlaanderen gemaakt. Het gaat in totaal om zo’n 130 soorten kaas. “West-Vlaamse kaasmakers nemen ook het voortouw in de expansie van speciaalkazen in ons land”, klinkt het.

0 votes
by (882k points)

Vlaams, ook wel Vlaams Nederlands, Belgisch Nederlands of Zuid-Nederlands genoemd, is een van de dialecten van de Nederlandse taal die worden gebruikt in Vlaanderen, in het noorden van België, evenals in Frans-Vlaanderen en Nederlands-Vlaanderen, die door ongeveer 6,5 miljoen mensen worden gebruikt. mensen.

0 votes
by (882k points)

 Zestien West-Vlaamse kaasmakers produceren 130 soorten kaas. ... Niet minder dan 63 procent van alle Belgische kaas komt uit de fabrieken ...

0 votes
by (882k points)

8 puzzelwoorden gevonden voor `Belgische kaas`. 8 letters. ABDIJKAAS. REMOUDOU. 9 letters. FLANDRIEN. HERVEKAAS. 10 letters. DAMSE MOKKE (5,5). PASSENDALE.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
4 answers
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Dec 17, 2022 by admin (882k points)
...