0 votes
by (886k points)

welke middelbare school bezoeken onze prinsessen Prinses Ariane (12) is vandaag begonnen aan haar eerste schooldag op de middelbare school. Daarmee zitten nu alle drie de prinsessen op hetzelfde gymnasium in Den Haag. Of het daardoor stikt van de beveiliging op de school? We vroegen het de deskundige Rico Briedjal.

Briedjal werkte eerder bij de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Die beveiligt onder anderen de leden van het Koninklijk Huis.

Hoe de beveiliging van de prinsessen precies werkt, kan Briedjal niet zeggen. Daarmee zou hij de prinsessen in gevaar brengen. Wel kan hij uitleggen hoe beveiliging in algemene zin werkt, namelijk met verschillende 'lagen'.

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Onze prinsessen gaan naar verschillende scholen, afhankelijk van hun locatie en achtergrond. Prinses George en prinses Charlotte gaan beiden naar de particuliere basisschool Thomas’s Battersea in Zuidwest-Londen. Prinses Anne ging naar St. Our School, een middelbare school in Virginia Beach, terwijl prinses Leonor van Spanje naar UWC Atlantic College gaat, een internaat in een middeleeuws kasteel in Wales. Prinses Beatrice gaat naar de school van kroonprinses Leonor, UWC Atlantic College. Ten slotte laten de sprookjesfiguren in Ever After High hun kinderen ook naar school gaan.

0 votes
by (886k points)

Op de middelbare school heeft ze Chinees als bijvak gekozen. Traditie. Door naar het gymnasium te gaan, zetten de prinsessen een traditie van ...

0 votes
by (886k points)

Middelbare school is de naam die in sommige delen van de wereld wordt gebruikt om een ​​instelling te beschrijven die het gehele of een deel van het voortgezet onderwijs verzorgt. De feitelijke periode waarin de middelbare school in Schotland ontstond, was in 1505 aan de Royal High School in Edinburgh, en het hoge prestige dat door het onderwijssysteem in Schotland werd verworven, heeft zich verspreid in de landen van de moderne wereld en leidde tegelijkertijd tot sommige landen om Schotse leraren in dienst te nemen om het onderwijssysteem in hun land te ontwikkelen.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 19, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Dec 18, 2022 by admin (886k points)
0 votes
3 answers
asked Dec 18, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 18, 2022 by admin (886k points)
...