0 votes
by (886k points)

welke ballroomdans heeft zich vooral op cuba ontwikkeld Nogmaals welkom, hier is het antwoord op een nieuwe vraag waar veel mensen naar zoeken in zoekmachines zoals Google, het antwoord is eenvoudig en je hoeft er niet lang over na te denken, je hoeft geen geld of gou den munten te betalen om het antwoord te krijgen hier is alles gratis, hier is de vraag: welke ballroomdans heeft zich vooral op cuba ontwikkeld

Het antwoord is:

Cha-cha?  

  Rumba? 

Cha-cha-cha. Deze dans vindt zijn oorsprong in het Zuid-Amerikaanse Cuba en is een vierkwartsmaat. Als 'uitvinder' van de Cha-Cha staat ene Enrique Jorrin te boek. Pas in 1953 werd de Cha-Cha in Europa geïntroduceerd, maar was dan ook vanaf die tijd een groot succes bij alle dansliefhebbers.

Nadat we je het antwoord hebben laten zien, moet het het juiste antwoord zijn. Ik herinner je altijd aan onze evaluatie en voeg hier aantekeningen aan toe.

4 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Rumba ......؟

0 votes
by (886k points)

De salsa is een bekende populaire Cubaanse dans. Het is een mix van verschillende dansstijlen, samengevoegd tot een door velen beschouwde sensuele dans

0 votes
by (886k points)

Cha-cha-cha

Deze dans vindt zijn oorsprong in het Zuid-Amerikaanse Cuba en is een vierkwartsmaat. Als 'uitvinder' van de Cha-Cha staat ene Enrique Jorrin te boek. Pas in 1953 werd de Cha-Cha in Europa geïntroduceerd, maar was dan ook vanaf die tijd een groot succes bij alle dansliefhebbers.

0 votes
by (886k points)

In het begin van de 20e eeuw was Son de meest populaire vorm van Cubaanse dansmuziek en het had een grote invloed op andere vormen zoals Salsa en Cha-Cha. Son kenmerkt zich door zijn sterke Afrikaanse drums en ritme, en vertelt vaak verhalen over liefde en verlies. Deze muziekstijl is in de loop van de tijd geëvolueerd tot Salsa en wordt omarmd door dansers over de hele wereld.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
3 answers
...